У грі настав новий тиждень, на якому нас чекають нові щотижневі події в World of Warcraft. Цього тижня ми зможемо битися з новим світовим босом, так само новий тиждень несе зміну модифікаторів підземель в епохальному+ режимі, нові нагороди завоювання. Також на нас чекає невелике свято.

Щотижневі події


Цього тижня на гравців чекають звичайні щотижневі події:

  • Основна подія цього тижня присвячена битвам на полях бою: беручи участь у битвах, гравці отримують на 50% більше честі. Азеротським воїнам також доступне завдання “Заклик до бою” на 4 перемоги на полях бою, за яке видається 750 од. сили артефакту, 5 Почесних знаків і трохи очок завоювання. Взяти його можна на сторінках Путівника пригодами.
  • В епохальних+ підземеллях діють такі модифікатори:
  • Світовим босом Battle for Azeroth став Т’зейн, що мешкає в Назмірі за координатами 35,32.
  • У ці дні експедиції споряджаються на такі острови: Зелені нетрі з друїдами; Тиха тінь з воргенами; Шепотливий риф з макрурами. Не забудьте накопичити 36.000 од. азерита в експедиціях, щоб додатково отримати 2.500 од. азерита для вашого Серця Азерот, Таємничу мапу та 1.500 репутації з Армією Честі / 7-м Легіоном.
  • Нагородою завоювання на 16 тижні сезону стали азеритові наплічники 400 рівня. Щоб отримати предмет, у ці дні вам необхідно встигнути набрати 500 очок завоювання, але не забувайте: перед цим потрібно добути всі попередні предмети.
  • Цього тижня військові дії зосередилися в Назмірі: переможете 10 гравців супротивника, завершивши завдання “Заклик до зброї” (береться у Верховного маршала Тремблейда в Боралусі або у Верховного полководця Волрата в Дазар’Алорі), щоб отримати 250 честі та 75 репутації з Армією Честі / 7-м Легіоном.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version