Сьогодні вранці вийшла нова збірка оновлення 8.2 для тестових серверів. Коротенько зміни торкнулися предметів із босів у рейді Палац Вічності, їм додали особливі ефекти.

Аксесуари

  • item – Використання: Винести едикт. Неможливо застосувати в бою. (Відновлення: 30 сек.) Якщо на персонажі: Отримати едикт Стража, поглинувши наступні 18.499 од. фізичної шкоди. Щоразу, коли ефект руйнується, підсумовується аж до 10 разів. Час перезаряджання: 16 сек.
  • item – Якщо на персонажі: Зберігати 6.790 од. зцілення кожні 3 сек. Будь-який рух вивільняє збережене зцілення, з його допомогою заповнюючи здоров’я 3 пораненим союзникам поблизу.
  • item – Якщо на персонажі: Ваші здібності з деякою ймовірністю можуть створити Розлом Безодні. Поки ви перебуваєте поруч із Розломом Безодні, відкривається портал, який підвищує ваш інтелект на 500 на 10 сек.
  • item – Якщо на персонажі: Ваші зцілювальні здібності з дією по одній меті з певною ймовірністю можуть закликати для вашого союзника Зоатроїда, що поглине 21.885 од. шкоди та залежно від об’єму залишкового щита підвищить показник універсальності на значення аж до 437 од. Витрачаючи ману, ви підвищуєте міць щита кожного Зоатроїда.
  • item – Якщо на персонажі: Ваші здібності, що завдають шкоди, з дуже невеликою ймовірністю можуть закликати Левіафана, який завдасть 11.369 од. фізичної шкоди. Ваша шкода породжує флюоресцентну ряску, підвищуючи ймовірність призову.
  • item – Використання: Створити навколо вас Крижану бурю, що завдає 1.517 од. шкоди щосекунди всім найближчим супротивникам. Поки Крижана буря завдає шкоди єдиній цілі, частота її спрацьовування зростає.
  • item – Використання: Розділяти 50% одержуваної шкоди з вашим союзником у радіусі 0-15 м. протягом 25 сек., аж до 759.003 од. Якщо ваша ціль виходить поза радіус дії або запас її здоров’я опускається нижче 25%, ефект розсіюється. (Відновлення: 2 хв.)
  • item – Якщо на персонажі: Ваші здібності, що завдають шкоди, з певною ймовірністю можуть вразити ціль знущальною отрутою, яка завдає 6010 од. шкоди від сил природи протягом 20 сек., підсумовуючись аж до 5 разів. Використання: Заморозити Зноблячу отруту, завдавши 10.016 од. шкоди від магії льоду супротивника за кожне накладення. (Відновлення: 1 хв.)
  • item – Використання: Протягом 5 сек. поглинати приховану магію, підвищуючи вашу спритність на 3123 і показник швидкості на 75. Кожна секунда застосування продовжує ці ефекти на час аж до 30 сек. (Відновлення: 2 хв.)
  • item – Якщо на персонажі: Ваші здібності, що завдають шкоди, спрямовані проти супротивників із запасом здоров’я понад 30%, з дуже великою ймовірністю накладають на них чорнило, яке проводить. Як тільки запас здоров’я супротивників опуститься нижче 30%, Провідне чорнило завдасть їм 10.801 од. шкоди від сил природи за кожне накладення.
  • item – Використання: Направити хвилю в бік вашої мети, яка потім повернеться назад до вашого місця розташування. Противники, які потрапили під хвилю, отримають шкоду від магії льоду протягом 6 сек. Якщо ви зловите хвилю, то час відновлення скоротиться на 30 сек. (Відновлення: 1 хв. 30 сек.)

Зброя та броня

  • item – Якщо на персонажі: Отримання шкоди підвищує можливості Mindleech Tether.
  • item – Якщо на персонажі: Ваші заклинання з деякою ймовірністю можуть накласти на вас заряд ефекту “Енергійність”. Якщо запас вашого здоров’я або мани опускається нижче 10%, ефект “Енергійність” вивільняється, завдаючи шкоди супротивникам і зцілюючи союзників у радіусі 40 м. залежно від кількості зарядів.
  • item – Якщо на персонажі: Розділяти 50% одержуваної шкоди з вашим союзником у радіусі 0-15 м. протягом 25 сек., аж до 759.003 од. Якщо ваша ціль виходить за радіус дії або її запас здоров’я опускається нижче 25%, ефект розсіюється.
  • item – Якщо на персонажі: Автоматично жертвує 5% від вашого максимального запасу здоров’я для створення щита, що поглинає шкоду в розмірі, аналогічному пожертвуваному здоров’ю, щоразу, коли щит розсіюється.
  • item – Якщо на персонажі: Розділяти 50% одержуваної шкоди з вашим союзником у радіусі 0-15 м. протягом 25 сек. аж до 759.003 од. Якщо ваша ціль виходить за радіус дії або її запас здоров’я опускається нижче 25%, ефект розсіюється.
  • item – Якщо на персонажі: Розділяти 50% одержуваної шкоди з вашим союзником у радіусі 0-15 м протягом 25 сек, аж до 759.003 од. Якщо ваша ціль виходить за радіус дії або її запас здоров’я опускається нижче 25%, ефект розсіюється.

Врахуйте, що це одна з ранніх версій предметів, тому їхні ефекти ще можуть бути змінені або замінені на інші.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version