На офіційному сайті з’явилася інформація з приводу Fireside Gathering 2019. На заході є можливість завести нових друзів і зустрітися зі старими приятелями. І поміряються силами на полях битви в Hearthstone. Розробники пообіцяли цього року зосередитися більше на ком’юніті та гравцях, також повідомляти про зміни заздалегідь.

FIRESIDE GATHERINGS У 2019 РОЦІ

Останнім часом ми не так часто торкалися теми Fireside Gathering, але лише тому, що в поті чола працювали і готувалися до нового приголомшливого року! Якщо вам раніше не доводилося бувати на Fireside Gathering, то знайте, що подібні заходи – це можливість зустрітися зі старими друзями, знайти нових і пограти в Hearthstone.

У рік Дракона ми зосередимося на взаємодії з гравцями і будемо повідомляти про всі зміни завчасно. Ми також хочемо знайти більш гнучкий підхід до впровадження змін, що, імовірно, дасть змогу підвищити успіх заходів. Давайте без зайвих слів перейдемо до справи і дізнаємося, що нас чекає на Fireside Gatherings цього року!

Справжні нагороди

Цього року ми представимо гравцям масштабну історію в Hearthstone, і заходи Fireside Gatherings зіграють у ній значну роль завдяки різним акціям, приуроченим до виходу доповнень. Як багато хто з вас уже знає з досвіду, ми зазвичай надаємо організаторам Fireside Gathering особливі комплекти підтримки, до яких входять чарівні плюшеві іграшки та інші сувеніри з магазину Blizzard Gear.

Цього року комплекти підтримки відповідатимуть доповненням тематично. Предмети в наборах будуть випускатися обмеженими тиражами, але надійдуть у таверни по всьому світу. Деякі можна буде отримати тільки на Fireside Gatherings під час обмежених у часі акцій, (Можливо, охочі зможуть пізніше придбати їх і іншими способами.) Ми знаємо, що багатьом із вас дуже сподобалися сувеніри з магазину Blizzard Gear, і нам буде цікаво дізнатися вашу думку про комплекти підтримки, коли вони почнуть надходити господарям таверн.

Також ми збираємося організовувати попередні заходи, присвячені виходу всіх нових доповнень. Якщо ви ще не були на подібних подіях, то не забувайте, що ви можете влаштувати свій власний захід у себе вдома. Під час вихідних напередодні виходу свіжого доповнення у вас буде можливість відкрити комплекти і випробувати нові карти на ділі – цим можна зайнятися і в компанії друзів!

Ось так ми і підійшли до наступного пункту…

Домашні Fireside Gatherings

Відвідайте Fireside Gatherings у 2019 році!

Хоча відкритий захід Fireside Gathering – це чудовий спосіб добре провести час і разом пограти, ми вирішили, що більш неформальні посиденьки в дружній атмосфері добре підійдуть гравцям, які тільки освоюють Hearthstone. А ще вони припадуть до душі господарям-початківцям таверни, які хочуть ретельно розібратися в тонкощах цієї справи, перш ніж організовувати більш масштабні заходи. І найголовніше – всі веселощі тепер можуть проходити в затишній домашній обстановці. Можна запросити в гості всіх друзів!

Минулого року ми запровадили можливість проводити приватні заходи Fireside Gatherings, щоб до них могло долучитися ще більше гравців. Цього року ми будемо регулярно нагадувати про те, як можна влаштувати Fireside Gathering вдома. Давайте освіжимо пам’ять просто зараз:

  • На домашньому Fireside Gathering можна отримати героя Немсі Некропшик, якщо дотримано всіх вимог. Це означає, що вам потрібно зареєструвати свою таверну! Про те, як це зробити, можна прочитати тут.
  • Також гості домашнього заходу Fireside Gathering зможуть додати до своїх колекцій сорочку для карт.
  • Зареєструвати захід можна безпосередньо в день проведення.
  • На домашньому Fireside Gathering доступні ті самі бійки, що й на відкритому заході, і діють усі акції, приурочені до виходу доповнень!
  • Переглянути інформацію про приватний захід на сайті зможуть тільки їхні організатори. Захід буде відображатися в ігровому клієнті, і учасники також зможуть знаходити його там.
Таверна на таверну

Прийшли, побачили, перемогли. У 2017 р. у Північній Америці проводився невеликий турнір за участю різних таверн. Тоді перемога дісталася гравцям таверни The Cave. Цього року, лаври переможців можуть дістатися і вам!

Ми організуємо більш масштабні змагання таверн, в яких зможуть взяти участь гравці по всьому світу. Розпочнуться вони трохи пізніше – подробиці та перелік правил ми плануємо опублікувати в другій половині 2019 р.

Заходи Fireside Gatherings завжди були невід’ємною частиною Hearthstone, і ми раді продовжувати роботу над класними проектами та новинками. Усіх, у кого в минулому не було можливості відвідати Fireside Gathering (можливо, через зайву боязкість), ми раді вітати в таверні! Гостей завжди повно, але вільні місця знайдуться!

До швидкої зустрічі на Fireside Gathering!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version