Назжатарський кровозмій – рідкісний та секретний маунт, який прийшов до нас разом із доповненням Battle for Azeroth. І хоча цей секрет був відкритий ще під час бета-тестування, небагато гравців можуть похвалитися такою їздовою твариною в колекції.

Видобути його складно, але результат того вартий.

Секретний маунт "Назжатарський кровозмій"

Що це за кровозмій

Офіційний опис предмета говорить «Жахливі змії, уражені псуванням, служать їздовими тваринами для вищих командирів Н’Зота на просторах Великого моря». Не дивно, що маунт виглядає зловісно.

Пов’язаний із стародавніми богами черв’як покритий міцною сірою лускою. Довге та звивисте тіло чудовиська вкрите червоними плавцями з рваними краями. Витягнута морда і гострі дрібні ікла довершують створений образ.

Використовувати кровозмію можна лише на 110 рівні, з рівнем верхової їзди «Мистець». Втім, здобути його на пізніх рівнях і не вийде — ви просто не зможете перемогти боса.

Рідкісний звір є тільки у 4% всіх активних гравців. Він не прив’язується до фракції, тому кровозмію можна вигідно продати на загальному аукціоні.

Як здобути назжатарського кровозмію

Процес фарма маунта складається з кількох етапів. Докладно розберемо кожен із них.

Фарм уламків

Для початку нам потрібно зібрати 20 глибинних уламків – їх можна наформити з мобів або придбати на аукціоні. Потрібний лут видобувається з мобів 110-120 рівня, пов’язаних із Темними Богами.

Уламки випадають із:

  • наг;
  • безликих;
  • мурлоків;
  • культистів;
  • жерців моря.

Найпростіше формувати їх у Долині Штормів, паралельно виконуючи локалки та квести на репутацію. Ще один спосіб фарма – ходити на вторгнення наг. Крім цього можна видобути лут у Назмірі, на острові Назвата, на Темних Берегах, біля Меча Володаря, на Тирагардському Помор’ї, у бухті Кракенобоїв. Осколки є на багатьох оспорюваних територіях нового доповнення.

Однак глибинні уламки падають із шансом у 2-4%, тому бити мобів доведеться дуже довго.

Вівтар безодні

Наступний крок – об’єднання всіх уламків. Перебуваючи в Долині Штормів, пишемо в чат команду /way 73.50 23.61. На місці бачимо невеликий водоспад, заходимо до нього і опиняємось у печері.

У найдальшому кінці печери стоятиме Вівтар Безодні. Перебуваючи поряд з ним, активуємо уламки в інвентарі. Після цього ми отримуємо Гнусну Сутність Глибин, необхідну наступного етапу.

Полум’я глибин

Перед початком цього етапу краще зібрати невелику команду – бос буде складним. Підійдіть до Фортеці Ікла Війни і поряд з ним знайдіть Солом’яну Шахту. Увійшовши до печери, пропишіть команду /way 59.36 54.21 та йдіть до вказаної точки.

Поряд із чашею активуємо Сутність і закликаємо боса – Служителя Глибин. Моб 120 рівня, ще й елітний, тому в соло здолати не вийде. Після вбивства з шансом 50% вам випаде бажаний маунт.

Не забувайте, що їздова тварина випадає босу, що тільки закликав. Інші члени команди допомагають «з доброти душевної».

Розташування важливих об’єктів на карті: синя точка – вхід у печеру з Вівтарем глибин,
а помаранчева – вхід до печери з Полум’ям глибин
Share.

Comments are closed.

Exit mobile version