Головний герой сьогоднішнього огляду – item. Ще один варіант забарвлення літаючого хробака, що з’явився в оновленні 8.3. Ніби останній.

Здобути цього монстра досить важко. Зустріти його можна лише в найжахливіших видіннях Н’Зота. Ще й рухається він, м’яко кажучи, страшно. Такого побачиш – і посивієш ненароком. Якщо цікаво – Youtube вам на допомогу. Але, то далеко не про це.

Чому саме Листоїд?

Багато шанувальників WoW скаржаться на моторошні проблеми з доставкою кореспонденції. Саме ця чудовисько нахабно пожирає всю цінну інформацію. Отримати Письмоєда можна з однойменної їздової тварини, що зустрічається в страшних ракурсах видінь Штормграда та Оргріммара. Як ви зрозуміли – більш ніж реально.

Як отримати?

Є мізерний шанс зустріти його в одній із відкритих поштових скриньок. Надія, як кажуть, вмирає останньою. З невеликою ймовірністю Письмоїд може з’явитися з будь-якої відкритої поштової скриньки, тому під час забігу рекомендується кликати по кожному з них, який ви зустріли на своєму шляху.

На ролику нижче ви можете розглянути модель та анімацію даного засобу пересування у цьому забарвленні (посвячений йому фрагмент на відео починається о 04:16).

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version