Blizzard вирішили прискорити покращення легендарного плаща після досягнення 15-го рівня.

Прискорення покращення легендарного плаща

Найближчим часом ми додамо в грі виправлення, яке дозволить гравцям, які підвищили Ашжра’камас, Покров Рішучості до 15-го рівня, купувати Ядро Згуби у МАТРІАРХ за 2000 Еха Ні’алоти, аж до максимуму, який ви могли б заробити проходячи щотижневі Жахливі бачення або вбиваючи Н’зота.

Метою Ядер Пагуби було забезпечення щотижневого збільшення сили персонажів з метою спрощення завершення останнього контенту у доповненні Battle for Azeroth. Це схоже на системи в Warlords of Draenor (Покращення легендарного кільця за допомогою випадання предмета з Архімонда) і в Legion (покращення аксесуарів, що випадають з Аргуса Поневоленого). У той самий час кожен додатковий пункт до опору псування є лише невелике збільшення потенційної сили персонажа, ми розуміємо відчуття відставання, що розчаровує, на багато тижнів, особливо враховуючи відсутність контрольованого способу скоротити дистанцію. Це виправлення дозволить гравцям покращити свій прогрес за рахунок Еха Ні’алоти, який випадає з активностей високорівневого контенту.

Як і раніше, залишиться можливість заробляти до двох ядер згуби на тиждень повністю зачистивши жахливі бачення і вбивши Н’зота в звичайному рівні складності або вище.

Дякую!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version