Ми не знаємо, коли саме вийде доповнення Shadowlands у World of Warcraft, але зараз уже середина альфа-тестування, і бетта-тест запустять протягом літа, і все говорить про те, що доповнення вийде цього року. Це змушує задуматися, коли ж вийде оновлення, яке змінить ігровий світ Battle for Azeroth відповідно до змін Shadowlands, таких як сплющування рівня персонажа та екіпірування. Як виглядатимуть наші персонажі? І як ми будемо ознайомлені із цим усім?

У попередніх доповненнях у нас мінімум – сюжетний ланцюжок, який провів нас до майбутнього доповнення – в останні дні Легіону Альянс та Орда отримали ланцюжок завдань на Темних берегах, який підвів нас до спалення Телдрассіла та підготував ґрунт для вторгнення до Підгорода. На завершення Warlords of Draenoe Палаючий Легіон почав з’являтися на Азероті, атакуючи місця, такі як: Південнобережжя, Кабестан, Західний край та ворота Оргріммара. Повертаючись назад, перед виходом Mists of Pandaria, через Темний портал ми побачили новий вид Орди, Залізну Орду, яка атакувала та знищувала бази Альянсу та Орди, включаючи Фортецю Порожнечі. Повертаючись до кінця доповнення The Buring Crusade, сили Короля-Ліча вторглися в Азерот з хвилями нежиті.

Так що, я запитую, чи буде це відповідати нашому досвіду кінцівок при переході від Battle for Azeroth до Shadowlands? Якщо ми матимемо якусь подію перед виходом Shadowlands, що це буде? Що це має бути? Чи маємо ми побачити Сільвану та її підданих, вторгнутися до Крижаної Корони та знищити Шолом Домінування? Чи повинні ми боротимемося з Плеттю після знищення шолома, коли вони вийдуть з-під контролю? Можливо, кілька відомих та померлих героїв мають з’явитися, можливо, це навіть загиблий Король Штормграда? Що ми отримаємо, якщо таки буде подія перед доповненням?

Джерело

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version