Розробники WoW повідомили про спрощення прокачування легендарного плаща, а також про можливість придбання конкретних видів псування. Така сама система була в Legion, коли гравцям стали доступні покупки конкретних легендарних предметів.

Blizzard

Ми давно працюємо над оновленням гри, яке плануємо випустити наступного тижня. Ми плануємо покращити процес отримання покритих псуванням предметів для персонажів максимального рівня, а також оптимізувати оновлення легендарного плаща Ашжра’камас, Покров Рішучості.

Більше луна

У нашому останньому оновленні ми додали нову валюту, Ехо Ні’алоти, одержувану у видіннях Н’Зота, яку можна використовувати для купівлі певних Сутностей 3 рангу безпосередньо, але які вже були відкриті на іншому персонажі. Ми плануємо розширити способи отримання та призначення цієї валюти. Тепер, коли будь-який персонаж завершить ланцюжок завдань для здобуття легендарного плаща, він одразу почне отримувати Ехо Ні’алоти зі всіх можливих джерел.

Відлуння Ні’алоти будуть набагато доступнішими, ніж раніше. У міру розширення призначення Ехо Ні’алоти, ми хочемо, щоб гравці, які не мали необхідності її накопичувати, не відчували себе ущемленими, тому збільшуватимемо як кількість отримуваної валюти, так і вартість Сутностей у 5 разів. Це означає, що коли ці зміни набудуть чинності, за Велике вторгнення можна буде отримати 625 осколків замість 125. Але й вартість купівлі Сутностей збільшиться на такий же коефіцієнт – з 500 до 2500 Відлуння.

Якщо ви плануєте придбати Сутність 3 рангу за Ехо Ні’алоти, яка вже вам доступна, то вам слід зробити це зараз, до того, як їхня вартість зміниться.

Поліпшення Ашжра’камас, Покров Рішучості

Ми також знижуємо вимоги до будь-якого етапу завдань на покращення плаща від 1 до 15 рівня, для яких раніше потрібно було проходження відразу кількох страшних видінь. Наприклад, для підвищення рівня плаща з 13 до 14 тепер потрібні дві порвані сторінки «Головної істини» замість 6, тому якщо в даний час у нас є 2 або більше сторінки, ви зможете відразу завершити завдання. На наступне покращення, з 14 до 15 рівня, так само будуть потрібні 2 порвані сторінки замість 8.

Вимоги до подальшого поліпшення плаща після 15 рівня за допомогою ядер згуби залишаються без змін.

МАТРІАРХ тепер так само обмінюватиме Ехо Ні’алоти на Судини жахливих видінь, надаючи додатковий спосіб потрапити в моторошні бачення, не виконуючи нападу.

Вибір необхідного псування

На додаток до всіх розблокованих Есенцій, МАТРІАРХ тепер також пропонує кілька нових Консервованих заражень, які дозволяють накласти певний ефект псування (включаючи негативні ефекти псування) на вибраний предмет екіпірування. Список доступних Консервованих заражень змінюватиметься двічі на тиждень, у міру появи нового нападу, і циклічно проходитиме всі існуючі ефекти псування на різних рівнях їхньої потужності.

Ви зможете використовувати Консервоване зараження на будь-який предмет, на який можна накласти ефект псування, але на якому ще немає псування, як і чари. Ось кілька прикладів можливих товарів у МАТРІАРХ:

Предмет Вартість (Ехо Ні’алоти)
Посудина страшних видінь 1750
Есенція 3-го рангу 2500
Мистецтво 1 ранг 3000
Витягування 1 ранг 4250
Сумеречное разрушение 1 ранг 6250
Витягування 2 ранг 6300
Невимовна істина 2 ранг 6750
Прискорене серцебиття 3 ранг 7875
Відлуння безодні 3 ранг 12000
Сутінкове руйнування 3 ранг 15000

Важливі нотатки

Ми настійно рекомендуємо вам придбати будь-які Сутності 3 рангу, які ви хочете і можете дозволити собі купити, якнайшвидше.

Через технічні обмеження очищені предмети не можуть бути повторно заражені. Ми шукаємо способи виправити це, але не хочемо зараз затримувати через це всю систему.

Усі наявні засоби отримання пошкоджених предметів залишаються без змін. Вищеописані зміни спрямовані на доповнення цих способів, та надання вам більше можливостей та контролю для досягнення своїх цілей.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version