Консервована отрута доступна для покупки. Тепер стало можливо придбати певні ефекти псування у МАТРІАРХ у Залі Серця. Крім того повідомили про майбутню нерфу Кровоточивої рани і про виправлення бага з неможливістю накласти псування на очищений предмет.

Доступні для покупки на даний момент:

Невимовна істина (I рівень) – 3300 Відлуння Ні’алоти

Сфокусована свідомість (I рівень) – 4125 Відлуння Ні’алоти

Подолання захисту (II рівень) – 4125 Відлуння Ні’алоти

Мистецтво (II рівень) – 4125 Відлуння Ні’алоти

Швидкість (III рівень) – 5000 Відлуння Ні’алоти

Спотворений відросток (III рівень) – 13200 Відлуння Ні’алоти

Вибір певного ефекту псування

На додаток до будь-яких розблокованих Сутностей, МАТРІАРХ тепер також запропонує придбати кілька нових предметів – Консервовану отруту, яка дозволяє накласти певний ефект псування (включаючи негативні ефекти) до обраного предмета екіпірування. Список доступних Консервованих отрут змінюватиметься двічі на тиждень, у міру появи нового нападу, і циклічно проходитиме всі існуючі ефекти псування на різних рівнях їхньої потужності.

Ви зможете використовувати Консервовану отруту на будь-який предмет, на який можна накласти ефект псування, але на якому ще немає псування.

Накладення псування на очищений предмет

Ми досягли прогресу у цьому питанні сьогодні.

З цього ранку, якщо ви отримали новий уражений псуванням предмет і очистили його, ви можете повторно накласти на нього ефект псування, використовуючи Консервовану отруту з нової системи.

На жаль, на предмети, очищені до технічного обслуговування цього тижня, як і раніше, нові ефекти псування не можуть бути накладені.

Ми також працюємо над оновленням, яке виділятиме предмети екіпірування в сумках, на які можна накласти псування, чим полегшить вибір. Це буде схоже на те, як підсвічуються предмети, які можна утилізувати.

Послаблення ефекту псування Кровоточива рана

Ми працюємо над виправленням, яке зменшить шкоду від ефекту псування Кровоточива рана на 35%. Очікується, що ця зміна набуде чинності після перезапуску ігрових світів у кожному регіоні наступного тижня, починаючи з 26 травня.

Незважаючи на те, що як правило, ми вносимо такі зміни разом з регулярними виправленнями балансу, але рана, що кровоточить, зараз є найбільш ефективною псуванням. При внесенні змін в ефекти псування, ми раніше вирішили залишити все як є, тому що доступний лише один його рівень, а Кровоточіння псування – рідкісний і важкодобувний ефект. Тим не менш, з оновленням, що вийшло цього тижня, яке дає можливість набувати у МАТРІАРХ певних ефектів на вибір, очікується, що накопичення великої кількості ефектів рани, що кровоточить, буде більш ефективним, ніж Нескінченні зірки, які мають явні недоліки при наявності декількох цілей.

Ми внесемо цю зміну до оновлення, яке вийде наступного тижня.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version