Хоч ви і перебуваєте у світі мертвих, ви все одно можете померти. Однак навколишній світ сильно відрізнятиметься, поки ви знаходитесь у формі привиду.

Після смерті в інших доповненнях, ви бачите світ навколо себе чорно-білим і перетворюєтеся або на примарну копію самого себе, або на дух вогника, у разі нічних ельфів. Вмираючи в Shadowlands, ви перетворюєтеся на безформну примару, навіть нічні ельфи.

Замість звичайного цілителя душ вас там зустріне кірія Весифона, Ідеал Чистоти, яка надихне вас і направить до свого тіла. Очікується, що у різних ігрових зонах вас зустрінуть різні цілителі. Крім того, ви бігтимете не до свого тіла, а до свого духу, який стоятиме на колінах на землі в очікуванні воскресіння. Також з’явиться напрямна позначка, яка веде вас до місця своєї загибелі.

Обновление анимации призрака персонажа в Shadowlands

Візуальні ефекти примарної форми справді приголомшливі, все розмивається, затемнюється, що особливо добре видно у куточках екрану. Оскільки вважається, що ми бачитимемо різних цілителів у різних ігрових зонах, можливо, анімація світу духів буде різною у кожного цілителя.

Повертаючись у Blizzcon 2019, де ми дивилися відео з демонстрації, що показує анімацію примарних форм, можна сказати, що все, що ми бачили, там залишилося, крім екрана завантаження. На даний момент вас просто відправляють на цвинтар поруч із Весіфоною.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version