Гравцеві Xirev із гільдії ❮Colour❯ (ігровий світ Vashj (EU)) вдалося отримати всі 3 927 досягнень у World of Warcraft, досягши 33 585 очок досягнень. Це по-справжньому значний успіх, якому передують довгі години наполегливої роботи. Вітаємо!

Xirev далеко не новачок у справі отримання досягнень. Нагадаємо, що два роки тому йому вже вдалося отримати всі доступні у попередньому доповненні досягнення. З цієї нагоди ми взяли у Xirev інтерв’ю про його хобі, доступне за цим посиланням (англ.)!

Під час інтерв’ю ми поставили питання, чи планує він повторити свій рекорд, досягши всіх досягнень і в доповненні Battle for Azeroth. Очевидно, Xirev знайшов на цей час – пропонуємо ознайомитися з його відповіддю нижче.

Під час інтерв’ю ми поставили питання, чи планує він повторити свій рекорд, досягши всіх досягнень і в доповненні Battle for Azeroth. Очевидно, Xirev знайшов на цей час – пропонуємо ознайомитися з його відповіддю нижче. Я не впевнений, що вдасться підтримувати свій поточний темп, оскільки реальне життя диктує свої умови. Однак це лише мотивує мене на те, щоб я досяг своєї мети вже зараз — можливо, це мій єдиний шанс зробити. Я намагатимусь зробити все, що встигну.

Також в інтерв’ю Xirev заявив, що є затятим колекціонером засобів пересування, вихованців та іграшок. Окремо зазначимо, що у його колекції зібрані всі доступні на даний момент бойові вихованці. Гравець може похвалитися не тільки загальною кількістю очок досягнень, але й 185 великими подвигами, і 396 старовинними подвигами.

Не пропустіть нагоду привітати Xirev, залишивши повідомлення в темі на Reddit, в якій він поділився з публікою своїм черговим успіхом.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version