У Shadowlands на нас чекають не тільки нововведення в ігровому процесі, а й зміни в інтерфейсі, ось деякі з основних змін, які були помічені на альфа-тестуванні.

Зміни інтерфейсу користувача Shadowlands

Вперше за 16 років існування гри, символи завдань! і? отримають кардинальне оновлення

Значки завдань кампанії також будуть оновлені: вони будуть виділені щитом як у вікні мети, так і в журналі завдань. Blizzard пояснили, що ця зміна має допомогти гравцям відрізнити основні завдання, необхідні для просування вперед та оповідання сюжету, від додаткових завдань, які розповідають більш локалізовані історії.

Коментарі розробників

Ми покращуємо інтерфейс завдань, щоб гравці могли краще розрізняти основні завдання, необхідні для просування персонажа від додаткових завдань, які розкривають більш локалізовані історії. У грі буде доступний наш тривимірний індикатор розташування завдань, що відстежуються, покликаний для зменшення необхідності відкривати карту при навігації по світу і допомогти чіткіше визначити, коли мета знаходиться нижче або вище за вас. Ми також впроваджуємо систему, яка дозволить гравцям встановлювати особисту подорож на карті, а також ділитися цим напрямком у каналах чату, так що вам теж не потрібне налаштування, щоб точно вказати, що тільки що з’явилося іржаве перо.

Теги на карті Shadowlands та дорожні точки завдань

Крім оновлення інтерфейсу завдань у Shadowlands, Blizzard також додає мітки на карті та дорожні точки завдань. Ця функція дозволить гравцям ділитися місцем розташування на карті з іншими гравцями через чат.

Зверніть увагу, що ця функція не замінить Tom Tom, оскільки аддон все ще буде використовуватися для визначення місцезнаходження рідкісних істот, скарбів та багато іншого за допомогою координат.

Індикатор непрочитаної пошти

Тепер на екрані вибору персонажа відображається індикатор, якщо цей персонаж має непрочитану пошту. Це включає: пошту від інших персонажів, аукціонного будинку, загублені предмети або валюту.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version