Гравці повідомляють, що після виходу оновлення 1.1.0 в грі почала випадати нова косметична броня для коня під назвою “Кінський обладунок зі свіжого м’яса” після перемоги над М’ясником. Раніше з цього кровожерливого монстра лише випадав “Трофейний тесак М’ясника”, який також був значно збільшений у розмірах.

Отримання цієї броні є випадковим, і для того, щоб отримати її цілеспрямовано, гравцям доведеться відвідати звичайні й кошмарні підземелля, де зазвичай зустрічається М’ясник. Також, іноді він може з’являтися випадково в підвалах, хоча ймовірність такої зустрічі дуже невелика, тому може знадобитися навіть близько 400 підвалів для того, щоб зустріти одного М’ясника.

Нова броня для коня в Diablo IV зі свіжого м'яса

Розробники також збільшили розмір “Трофейного тесака М’ясника”, оскільки він був дуже малим і здавався на коні більше як брелок, ніж повноцінний трофей.

Однак, іноді М’ясники дуже не бажають розлучатися зі своєю здобиччю, і замість того, щоб атакувати мандрівників, вони обирають шлях пацифізму і починають відчайдушно бігати з одного боку на інший, сподіваючись, що герої зморяться від гонитви або просто забудуть про них.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version