Любителі Diablo 4, приготуйтеся до захопливих новин! 29 лютого на офіційних каналах гри в Twitch і YouTube відбудеться черговий Campfire Chat – трансляція з розробниками, де вони вперше представлять випробування (Trials) і “Рукавичку” (The Gauntlet) – підземелля, що щотижня змінюються і з’являться в Сезоні Конструкта (Season of the Construct).

Під час трансляції до Адама Флетчера (Adam Fletcher), Джозефа П’єпіора (Joseph Piepiora) та Адама Джексона (Adam Jackson) – провідних спеціалістів зі спільноти, дизайну гри та класів – приєднаються самі творці Diablo, MacroBioBoi та AnnacakeLive, аби у прямому ефірі продемонструвати “Gauntlet” і розповісти про таблицю лідерів (Leaderboards), балансувальні оновлення та повернення кровожерливих здібностей.

Трансляція завершиться сесією запитань і відповідей (Q&A), де гравці зможуть безпосередньо поставити свої запитання команді розробників.

Не пропустіть цю подію! Слідкуйте за офіційними каналами Diablo 4 в Twitch і YouTube 29 лютого об 11:00 за тихоокеанським часом (PST). Навіть якщо ви не зможете подивитися трансляцію в прямому ефірі, на сайті гри буде опубліковано запис із відповідями на всі запитання, які вас цікавлять.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version