Стріми Method у період відкриття рейдових перегонів Битви за Азерот мали настільки приголомшливий успіх, що було вирішено також провести стрім перегонів за Дазарь’алор, причому цього разу участь візьме не тільки Method, а й Exorsus.

З 30 січня на Twitch стартує початок по-справжньому епохальних стрімів за участю перерахованих вище команд, де вони відіграватимуть свою версію битви за Дазар’алор. Треба сказати, що Method, вперше за довгий час, вдалося по-справжньому зацікавити ігрове співтовариство і привернути чимало уваги, завдяки освоєнню Ульдіра. Так, що це з мотивувало й інші гільдії на підтримку цієї традиції.

Поки що Method обіцяють 15 стримерських кампаній за участю різних райдерів, також обіцяють присутність живого коментатора на час найбільш знакових битв. Exorsus вирішили піти тим самим шляхом. На Twitch вже є можливість ознайомитися з ними.

Раніше всі стратегії, як і прогрес гри загалом, перебували в найсуворішій секретності. Багато топових гільдій спеціально створювали кілька фейкових акаунтів для персонажів, щоб ввести суперників в оману. Крім того, негласність зберігалася навіть тоді, коли в цьому, здавалося б, не було сенсу: наприклад, після завершення рейду, коли всі боси пройдені, головна тактика не розкривалася.

Зараз справи йдуть інакше. Оскільки спонсорські гранти залишають бажати кращого, навіть найвідоміші PvE гільдії шукають нові шляхи монетизації.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version