Неодноразово гравці просили внести зміни в рейтингову гру. Завдяки численним проханням, лютневий сезон все таки побачить зміни. Зокрема, буде скорочено кількість зірок для просування вгору на різних рангах.

Раніше, для того, щоб перейти на наступний ранг, гравцям потрібно було в обов’язковому порядку набрати по п’ять зірок. Лютневий сезон відрізняється тим, що на різних рангах кількість необхідних зірок буде різною, а саме: 3 зірки з 50 по 16 ранг, 4 зірки з 15 по 11, 5 з 10 по 11 ранг.

Обновленная таблица количества звезд для разных рангов

Чим допоможе нововведення?

Нововведення дасть можливість гравцям набагато швидше покращувати свої позиції в рейтингових сходах – це здебільшого стосується тільки низьких рангів. На високих рангах битви будуть такими ж важкими, і отримати зірки буде так само непросто. Таким чином, нововведення мало позначиться на досвідчених гравцях, зате дасть більше можливостей для просування новачкам, які під час старту стикалися з великою кількістю труднощів і конкуренцією. Гравцям-початківцям буде простіше піднятися в рейтингу, але щойно доведеться зіткнутися з досвідченими гравцями, боротьба знову набуде колишньої складності.

У лютому гравці, як і раніше, втрачатимуть чотири ранги порівняно з максимальним рангом, який було досягнуто в січні, однак так звані “зайві” зірки на новому ранзі буде анульовано. Так, наприклад, якщо в січні гравцеві вдалося досягти десятого рангу і п’яти зірок, то в лютому йому доведеться почати гру на 14 ранзі і з чотирма зірками. Важливо зазначити, що п’ятої зірки на цьому ранзі більше не існує, однак гравець може, як і раніше, бути на найвищій межі рангу. Можливо Blizzard ввела оновлення в систему рейтингових ігор, щоб залучити нових гравців, і утримати вже наявних новачків.

Чи приживеться нова система просування в рейтингових іграх – ще невідомо, однак з огляду на те, що Blizzard завжди бере до уваги думку користувачів, то можна бути впевненим, що якщо щось піде не так, заходів буде оперативно вжито.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version