Доброю новиною для любителів StarCraft стало відкриття зимового чемпіонату WCS Winter. У ньому візьмуть участь найкращі гравці з Європи та Америки, яких було визначено в результаті рейтингових ігор і відбіркових етапів. У 2019 році загальний обсяг призового фонду складе 120 тисяч доларів. Шанс виграти значну суму є в кожного з 32 гравців.

Групи

Группы Европейского региона

Програмна підтримка WCS Winter

WCS Winter – Європа
WCS Winter – Америка

Подробиці проведення та трансляції

Дата першого матчу 1/16 фіналу як для американців, так і для європейців була призначена на 31 січня. Чемпіонат WCS Winter триватиме протягом двох тижнів і завершиться 10 лютого.

Змагання гравців WCS Winter з Європи можна побачити з четверга по п’ятницю з 18.00 до 22.00, а з Америки – з 22.00 до 02.00 за московським часом.

Власники мобільних смарт-пристроїв зможуть стежити за іграми в режимі реального часу через застосунок Кіберспорт Blizzard. Його можна встановити на будь-який гаджет з оперативною системою Android або iOS.

Трансляції

Трансляція кіберспортивних турнірів здійснюватиметься 8 мовами. Професійною боротьбою за чемпіонство можна насолодитися на таких HD-каналах:

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version