Під час “Посиденьок біля багаття”, що відбулися цієї п’ятниці, розробники згадали про їхнє бажання додати гарантовані джерела легендарних предметів, але згадали лише кілька таких джерел. Навели весь список таких джерел, а нові правила набудуть чинності з виходом оновлення 1.1.1.

Для початку варто згадати, що ці джерела почнуть видавати гравцеві випадковий легендарний предмет на його клас (або зі списку загальних), тільки коли персонаж матиме 35-й рівень або вище. До цього моменту гравець так само покладатиметься виключно на елемент випадковості. Це нове правило дозволяє отримувати гарантований один легендарний предмет, але він також може стати унікальним, або їх може випасти 2 і більше. Ці правила поширюються на будь-який режим складності.

За такими правилами працюють такі джерела видобутку:

  • Фінальний бос підземелля – не забувайте, що не у всіх підземеллях є фінальний бос
  • М’ясник – технічно, він теж є босом підземелля
  • Скриня “Події Легіону” (або “Полчища, що збираються”) – якщо скрині 3, то з однієї з них випаде мінімум 1 легендарний+ предмет
  • Жадібний гоблін – До цього гобліни мали 50% ймовірність упустити легендарний предмет або вище, тепер 100%.

Ці зміни набудуть чинності тільки після виходу оновлення 1.1.1, що трапиться вже 8-го серпня, а його попередній опис оновлення випустять у середу 2-го серпня.

Бонус: Якщо ви думали, що занадто швидко пропалюєте весь свій запас золота, то гравець під ніком LOQUI витратив 93 мільйони золота на 22 спроби зачарувати спадкоємну шию з трьома дуже хорошими характеристиками… йому так і не вдалося знайти бажане, навіть із мінімальним значенням характеристики:

How to blow hours worth of gold in 1 minute
by u/RedditMonster321 in diablo4

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version