Книга World of Warcraft Illustrated тепер доступна для попереднього замовлення. Інформація про це з’явилася на Amazon. Нагадаємо, що книга має побачити світ на початку вересня цього року.

Нове видання для справжніх фанів

Анотація, опублікована на сайті, всерйоз інтригує читачів, хоча багато хто з них таки підозрює, що під обкладинкою не знайдуть нічого оригінальнішого за старі твори авторства Крісті Голден. Тобто це будуть ті самі «Володар кланів» та «Народження Орди», лише у новому оформленні.

З опису випливає, що читачі ознайомляться з минулими подіями з історії Альянсу та Орди. Їх запрошують вирушити в дорогу разом із Траллом, щоб урятувати Азерот.

На думку авторів інструкції, кожен, хто візьме до рук книгу, високо оцінить обидва романи письменниці. Вони детально розказано про вторгненні Палаючий Легіону на Азерот – цьому присвячено роман «Повелитель кланів». Потім, оговтавшись у спільну з молодим ватажком Траллом подорож, читачі побачать, як у світ з’явилася Орда («Народження Орди»).

На думку, висловленому в описі, мати вдома це красиво оформлене видання – справа принципу для будь-якого фаната World of Warcraft. Воно чудово доповнить бібліотеку ігор.

Книга World of Warcraft Illustrated тепер доступна для попереднього замовлення

Що зміниться

Як видавець над проектом працювала компанія Canterbury Classics, що спеціалізується на перевипуску класики в дорогих обкладинках, у тому числі в шкіряних палітурках з різнокольоровими вставками. Продукція цієї фірми затребувана серед поціновувачів.

Швидше за все, і оновлення World of Warcraft складатиметься в яскравій палітурці та красивих сюжетних ілюстраціях. Раніше випущені тексти романів навряд чи зазнають змін.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version