Ми створили керівництво до TSM, оскільки цієї повноцінної та актуальної інструкції не знайшли. Сьогодні публікуємо першу частину нашого керівництва TSM4.

Спочатку ми розглянемо загальні функції TSM, як виглядає головний Інтерфейс користувача (UI) і основні блоки: Групи та Операції.

Що таке TSM?

TradeSkillMaster – це аддон для аукціонного дому у грі World of Warcraft. Це один із найпотужніших аддонів. З його допомогою ви зможете купувати та продавати велику кількість предметів практично безперешкодно.

Це найкращий на 100% аддон для видобутку золота.

  1. Що можна зробити за допомогою TSM?
  2. Швидке розміщення лотів різних речей в аукціонному будинку.
  3. Швидкий викуп лотів із аукціону.
  4. Надає актуальну інформацію про ціни на предмети.
  5. Точне обчислення витрат за крафтинг.
  6. Швидке надсилання матеріалів поштою.
  7. Здатний швидко очистити поштову скриньку.
  8. Записує продажі та покупки для моніторингу вашої діяльності.
  9. Великий список, і він ще не сповнений.

Основна особливість TSM

Найважливіша причина використання TSM полягає в тому, що його можна включати для автоматизації прийняття рішень. Будь-який великий видобуток золота швидко приведе вас до точки, де ви зберете велику кількість предметів. Розміщення їх загальної чисельності за допомогою базового інтерфейсу користувача займає занадто багато часу.

TSM дозволяє заздалегідь визначити спосіб встановлення цін на предмети. Потім можна використовувати макрос, прив’язаний до колеса прокручування, для швидкого розміщення предметів.

Як встановити TSM

Найкращий спосіб завантаження TSM – це завантажити його з офіційного веб-сайту. Просто перейдіть за посиланням.

Якщо ви хочете встановити програму на робочий стіл зі створенням облікового запису, вона автоматично завантажить дані про ціни, які витягуються з Аутентифікованого заголовка (AH) API. Тому ціни вже турбуватися не треба. За бажанням ви також зможете отримати цей аддон через додаток Twitch.

Після входу в програму потрібно налаштувати області, де потрібно отримати дані про ціни. Для цього клацніть Налаштування і натисніть «Встановити налаштування». Вас перенаправлять на веб-сайт для вибору областей, де ви хотіли б завантажити ці дані.

Керівництво TSM4. Частина 1. Вступ

Занурення в інтерфейс користувача

Тепер, коли його встановлено, настав час «озирнутися». TSM замінить інтерфейс аукціону, поштової скриньки та вікна крафта. Ви можете переключитися на інтерфейс користувача ВВ (WoW) за бажанням, в цій статті зосередимося на інтерфейсі аукціону.

Основний UI

Тут налаштовується TSM. Це найважливіша його частина. TSM не є готовим аддоном. Для отримання нагород необхідно виконати значну кількість налаштувань.

Для доступу до параметрів TSM просто введіть у чаті «/TSM». Ця команда відкриє інтерфейс користувача на панелі моніторингу, де показані ваші статуси золотовидобування.

Основна установка виконується за рахунок налаштування двох значних блоків TSM: Групи та Операції.

Компонувальні блоки TSM: Групи та Операції

TSM містить два основні блоки: Групи та Операції. Групи – це набір предметів, якими ви можете керувати тим самим способом. Вони можуть бути більшими або маленькими, як вам завгодно. І ви можете розташувати їх один під одним для створення каталогу.

Як приклад ви можете переглянути нашу деревоподібну схему групи Ресурси у «Битві за Азерот» (BfA). Видно, що для кожного окремого предмета є окрема підгрупа. Вони об’єднані за групою ресурсів.

Ще однією базовою частиною TSM є операції. Це різні правила, які застосовуються до груп. Існує 7 типів таких дій, як показано на знімку екрана нижче.

Найбільш важливими з них є Покупки та Аукціонні дії, оскільки саме їх ви використовуєте під час взаємодії з аукціоном.

Докладніше про Групи та Операції

Вони стануть більш зрозумілими, коли ми поринемо в найдрібніші деталі та побачимо деякі зразки на тему.

PvE аналогія: групи – це специфікації, а операції є вашою ротацією в грі. Оптимізація операцій – це можливість збільшити зароблене золото.

Інтерфейс користувача аукціонного будинку

Це та частина TSM, яку ви бачите найчастіше. ПІ AH має 4 основні області. Вони відзначені на верхньому рядку, і переважно інтуїтивно зрозумілі.

Мої аукціони

Цей розділ надає список ваших поточних аукціонів і містить функціонал, що дозволяє швидко скасувати всі аукціони, що підходять під певний фільтр.

Аукціон

Тут ви розміщуєте свої аукціони. TSM4 йде у поєднанні з базовою групою, що містить усі предмети за умовчанням. Це означає, що ви можете використовувати його вже в готовому вигляді для швидкого відправлення своїх предметів. У результаті буде повний набір груп в лівій частині, як у нас. Надалі ви зможете вибрати, які групи видалити з аукціонів, а які залишити.

Покупки

Ця вкладка дозволить вам купувати аукціони. Можна створити власні правила користувача для пошуку або просто шукати за назвами або за допомогою тих же фільтрів, що і в інтерфейсі користувача за замовчуванням. Ми детальніше розглянемо всілякі методи використання пізніше.

Снайпер

Снайпер, мабуть, менш зрозумілий, якщо ви не знайомі з TSM. Снайперське сканування безперервно оновлює сторінку аукціонів. Його мета – у знаходженні предметів, доданих за вартістю нижче ринкової їхнього наступного перенесення.

Далі, ми докладно розглянемо групи, вивчимо, як налаштувати, як можна імпортувати предмети, як і навіщо зробити їх як вкладень.

Після цього перейдемо до розгляду дій. Спочатку займемося аукціонами та покупками, а потім перейдемо до розсилки та крафтингу.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version