Напевно, граючи в Warcraft, ви замислювалися, чи можлива поява фільму, який буде присвячений даному всесвіту ігор. Виявилося, що це більш ніж реально. Вже кілька років існує повнометражний фільм, що відноситься до однойменного ігрового сюжету. Але зараз мова буде не про нього, а про котороткометражний проект. Ідея ролика належить фанату гри, французу Крісу Вернелу.

Процес створення

Робота зі створення розпочалася з 2016 року і лише до 2017 року були отримані перші вдалі кадри. Багато сил ентузіастів пішли на подальші зйомки, монтаж та створення спецефектів. При цьому варто доповнити, що команда користувалася лише власними силами, не залучаючи бюджету з боку. Тим не менш, Кріс хотів отримати по-справжньому якісний продукт у результаті загальної діяльності. Саме тому нам довелося чекати на вихід ролика понад чотири роки.

Доля творіння

Роботу над фільмом було завершено на початку 2020 року. Хоча ролик займає менше півгодини хронометражу, він вимагає великих зусиль від творчої групи. На даний момент будь-хто може переглянути фільм на Youtube. Звичайно, короткий ролик, що вийшов, важко порівнювати зі світовими шедеврами, але варто відзначити креативний підхід до створення костюмів і зброї, якість монтажу і спецефектів. Цей фільм можна вважати ще одним чудовим доповненням до світу Warcraft.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version