Destiny 2 не так давно випустила велике доповнення Lightfall, але на виставці PlayStation Showcase компанія Bungie зробила великий фурор, показавши короткий кліп, що підтверджує несподіване повернення Кейда-6 і наступне доповнення The Final Shape.

Кайд-6 знову буде озвучений актором Натаном Філліоном, коли улюбленець фанатів повернеться. Тизер Destiny 2: The Final Shape також є тизером кінця десятирічної Саги про Світло і Темряву. Більш детальну інформацію ми отримаємо на майбутньому шоукейсі Destiny Showcase, який відбудеться 22 серпня.

На шоукейсі, що транслюватиметься в прямому ефірі, ви дізнаєтесь перші подробиці про доповнення, чого очікувати і, ймовірно, трохи більше про повернення Клейда-6. Оскільки майбутнє доповнення є завершенням 10 років розповіді історії та дії, шоукейс також дасть змогу поглянути на плани Bungie щодо майбутнього Destiny 2. До серпня ще кілька місяців, і конкретики буде ще багато, але ви зможете налаштуватися на канали Bungie на Twitch та YouTube вже в цю дату.

За словами генерального директора Піта Парсонса (Pete Parsons), команда Bungie не лише розширюється до студії мультиігор. Це значною мірою демонструє інший анонс студії на виставці – Marathon.

“Marathon” – це PvP-орієнтований шутер, дія якого розгортається на таємничій планеті Тау Цеті IV, де гравці вселяються в тіла Бігунів, кібернетичних найманців, створених для виживання в суворих умовах планети, і досліджують загублену колонію, що колись населяла поверхню Тау Цеті. Гравці будуть діяти поодинці або в командах з трьох осіб, шукаючи таємничі інопланетні артефакти, а також цінну здобич і нову зброю та спорядження, які вони зможуть додати до своєї колекції”.

Marathon – це переосмислений, PvP-досвід, який Bungie розробляє, натхненний IP Marathon 90-х років.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version