Останнім часом про Destiny 2 тільки й розмов, що про неї говорять. Починаючи з виходу сезону “Глибини” і закінчуючи тизером PlayStation Showcase, що підтверджує повернення Кайданів-6. Тепер настав час для абсолютно нового підземелля.

Оновлення додало риболовлю, щотижневі місії та ще більше нового контенту, щоб усім було чим зайнятися, адже є глибини, які потрібно дослідити. Нове підземелля “Привиди глибин” вже в грі. Короткий стартовий трейлер переносить нас у складне підземелля, яке знаходиться в глибинах метанового моря Титану. Ті, хто має ключ до підземелля Lightfall або видання Lightfall + річний пропуск Destiny 2, можуть починати.

Дехто може подумати, що це підземелля більше схоже на рейд. На шляху до потенційної слави ви неодмінно зіткнетеся зі Світлим Роєм, тож готуйтеся порушувати деякі ритуали, стежити за знаками рун і, звісно, битися.

Саме ці ритуали та руни стануть тлом для завдань і досліджень, які вам потрібно буде виконати. Якщо ви пройдете гру, в тому числі здолаєте кількох босів, що чекають на вас, ви зможете розблокувати новий набір обладунків, нову екзотичну гвинтівку Strand Exotic Trace Rifle і навіть новий титул – Ghoul.

Bungie також продовжує пропонувати реальний сувенір для тих, хто пройде випробування. Завершення Ghosts of the Deep до 22 серпня відкриє можливість придбати спеціальний значок та худі.

Сезон Глибин у самому розпалі: повернення на Титан, введення риболовлі, а також нові сезонні та персональні сюжетні місії. Ці нові можливості лише поглиблюють враження від гри Destiny 2, пропонуючи нові шляхи для отримання нагород та дослідження більшої кількості контенту.

Велике відкриття Destiny 2 – The Final Shape, наступного доповнення, що вийде в майбутньому, та повернення Кайдану-6 – також супроводжувалося анонсом вітрини Destiny Showcase у серпні. Очікуйте подробиць про наступне доповнення та майбутнє Destiny 2.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version