Destiny 2 відкриває сезон глибин сьогоднішнім великим оновленням. Окрім нових можливостей, активностей, сюжетних місій та риболовлі, у ньому з’явилися спеціальні предмети з різних франшиз PlayStation.

Оновлення Season of the Deep триватиме до 22 серпня і відкриває цілу низку нових можливостей, розширюючи те, чим можна зайнятися в грі. Ви повернетесь на Титан, щоб розслідувати таємничий сигнал з-під метанового океану, дізнавшись більше про походження Свідка (і Левіафана?). Якщо у вас є Season Pass, це оновлення відкриває нові щотижневі місії “Глибокі занурення”, а також включає в себе рятувальні роботи, новий вид діяльності, пов’язаний зі сватанням, і риболовлю. Так, у Destiny 2 з’явилася рибальська міні-гра.

У Salvage вам належить дослідити морське дно і спробувати відновити техніку Золотого віку з різних археологічних споруд на Титані. Звісно, це буде не так просто, тож очікуйте на “Люцентний вулик” та ще більше ворогів у різноманітних сутичках. Якщо у вас немає Season Pass, ви можете безкоштовно пограти в Salvage, оскільки Bungie кваліфікує цю частину гри як безкоштовну пробну версію.

У п’ятницю для тих, хто володіє Lightfall та річним абонементом або має ключ від підземелля Lightfall, о 10 ранку за тихоокеанським часом буде відкрито нове підземелля. Це підземелля буде розташоване в глибині і запропонує нові нагороди та нові виклики.

Destiny 2 Сезон Глибин додає щотижневі місії, активності та риболовлю

Sony додає деякі прикраси для обладунків та оздоблення, натхненні персонажами улюблених ігор для PlayStation, зокрема Джин Сакаї з “Привида Цусіми”, Алой та Кратос. Серед інших спільних напрацювань – кілька наборів. Один з них, Cordyceps Bundle, натхненний The Last of Us, включає в себе Clicker (привид), Blooming Terror (корабель) і Quarantine Runner (горобець). Також є емоція, натхненна грою Ratchet & Clank.

Це досить сильне сезонне оновлення, а з щотижневими місіями, інстансами та риболовлею, воно навіть трохи більше приваблює фанатів MMO в кожному з нас.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version