Зміст

В цій статті, ми розказуємо вам, як використовувати функціональні можливості крафта в TSM.

Інтерфейс користувача Crafting

TSM замінить ваш інтерфейс для крафта за замовчуванням інтерфейсом для крафта TSM, який містить декілька дуже корисних опцій.

Базовий інтерфейс користувача можна побачити на скріншоті нижче.

Гайд TSM4. Частина 9. Крафт та операції крафта

Рецепти крафта

Ліва частина містить всі ваші рецепти. Стовпці покажуть вам, скільки ви можете створити з предметів, які у вас є. Числа з дефісом означають, наприклад, 6-44 для War-Scrolls, що означає, що ви можете створити 6 з матеріалів, які є у вас на поточному персонажі, і 44, якщо ви включите всі матеріали, які є у вас для всіх ваших персонажів.

Стовпець прибутку показує очікуваний прибуток. Вартість виготовлення розраховується шляхом підсумовування цін на матеріали за замовчуванням, а ціна продажу розраховується як мінімальний викуп за замовчуванням.

Останній стовпець показує рівень продажів товарів у регіоні. Це вказує на відсоток аукціонів, які будуть продані у вигляді десяткового числа.

Черга крафта

Праворуч ви можете побачити чергу крафта. Це список ремесел, які ви хочете створити, і ви можете заповнити його, натиснувши кнопку черги внизу вікна, вибравши ремесло або операцію створення.
Це дозволить вам заповнити список, а потім просто натиснути craft поруч, щоби завершити створення всіх предметів. Це набагато ефективніше витрачає час!

Групи

У верхньому лівому куті ви можете переключатися між ремеслами та групами. Якщо ви натиснете групи, ви отримаєте список всіх ваших груп, до яких застосовано операцію крафта. Якщо ви натиснете «Поновити запаси» вибраних груп, чергу створення буде заповнено відповідно до логіки ваших операцій створення.

Створення звітів

Перегляд звітів про крафт має два підпогляди: ремесла та матеріали. Crafts надасть вам список всіх ваших ремесел, а також їх прибутковість. Ви можете поставити елементи в чергу, клацнувши їх.

Перегляд матеріалів покаже вам ціну матеріалів для всіх матеріалів, які використовуються в ваших рецептах. Ви можете змінити ціну будь-якого матеріалу, просто знайшовши його та клацнувши по ньому, щоби змінити рядок за замовчанням. Це особливо важливо для таких предметів, як Expulsom, де рядок за замовчуванням вказуватиме недійсну ціну, тому будь-які предмети, які використовують expulsom в своєму крафті, не матимуть дійсного джерела ціни крафта.

Збір

Останнє подання — це «Збір», і воно використовується, щоби допомогти вам отримати матеріали, необхідні для виготовлення всього, що у вас є в черзі виготовлення. Ви вибираєте одного зі своїх майстрів і професію та натискаєте “Додати завдання до списку”. Потім список завдань TSM створить завдання, які вам потрібно виконати, щоби отримати необхідні матеріали. Він перегляне ваш інвентар та підкаже, з яких із ваших альтернатив вам слід надсилати речі, а також що вам потрібно купити в AH.
Він також покаже вам підсумок того, скільки матеріалів у вас є та скільки вам потрібно.

Крафтові операції

Тепер, коли ми розглянули основи інтерфейсу користувача, настав час поглянути на операції створення.
Як і у випадку з іншими операціями, крафтові операцій – це правила щодо того, як ви хочете, щоби TSM поводився з вашими предметами. Роботи з виготовлення можуть бути надзвичайно корисними, оскільки вам не доведеться витрачати час на визначення кількості кожного предмета для виготовлення або необхідних матеріалів.

Операції крафта також можна використовувати, щоби замінити значення за замовчуванням створеного предмета, що корисно для предметів із випадковим елементом процесу, наприклад трансмутації майстерності або алхімічні витратні матеріали 3 рангу.

Створення операцій

Ви створюєте операцію так само, як і будь-яку іншу операцію, через подання операцій або з подання групових операцій для групи.

Параметри Restock Quantity

Параметри Restock Quantity будуть найважливішими налаштуваннями для операцій крафта.
Мінімальна кількість поповнення — це мінімальна кількість предметів, які ви хочете створити. Це може статися тому, що ви не хочете створювати один новий предмет щоразу, коли продаєте його, а скоріше ви хочете почекати, поки ви зможете створити партію, оскільки це більш ефективно за часом. Це має великий сенс для таких предметів, як гліфи, чари тощо.

Максимальна кількість поповненого запасу – це максимальна кількість відповідного товару, який ви хочете мати. Це кількість, до якої він буде поповнювати запаси, отже, якщо встановлено значення 20 і у вас є 15 предметів, поповнення запасів додасть 5 предметів до вашої черги виготовлення.

Мінімальний прибуток можна використовувати для встановлення мінімального прибутку до того, як предмети будуть додані до черги крафта. Ми не завжди використовуємо це, але це може бути дуже корисним для гліфів.

Налаштування ціни

Це важливо для предметів, де розрахунок вартості крафта за замовчуванням у налаштуваннях-> крафт є неправильним. Здебільшого це стосується предметів із випадковими проксами або якщо ви знаєте, що продасте свій предмет за ціною, дорожчою ніж dbminbuyout.

Значення крафта використовується в стовпці прибутку у вікні крафта, а також для обчислення прибутку. Отже, якщо ви використовуєте мінімальні суми прибутку, важливо, щоби вони були встановлені правильно!

Приклади

Отже, давайте розглянемо пару прикладів операцій крафта, щоби допомогти вам зрозуміти, як їх можна використовувати.

Поповніть запаси по 1 шт

Це найпростіша операція, яку ви можете зробити, і вона ідеальна для крафтової трансмограції. Вона поповнить запаси до одного з кожного товару. Ви, як правило, не хочете зберігати масу дублікатів в своєму інвентарі для трансмограції, оскільки будь-який один предмет продаватиметься досить повільно. Можна використовувати це для трансмограції, створеною Mists of Pandaria PvP, щоби з’ясувати, які предмети були продані після останнього сеансу рукоділля.

Зачарування, запас до 20

Це реміснича операція, яку ми використовуємо для зачарувань у всьому Легіоні. В прикладі було б до 20 чарів кожного зачарування, і ми додали ще чари до черги виготовлення, коли б у нас було 15 або менше чарів в інвентарі.

Це дає нам гідний компроміс між інвентарем, кількістю разів, які потрібно поповнювати його протягом тижня, і часом, витраченим на виготовлення. Як правило, краще виготовляти партіями, оскільки ви можете накопичувати матеріали на деякий час. Це також заощадить ваш час, дозволяючи витрачати менше його на перереєстрацію до різних крафтерів, якщо у вас є купа альтернатив.

Замість висновку

Операції крафта та інтерфейс крафта можна використовувати для створення багатьох різних предметів в різних кількостях без необхідності вручну встановлювати кількість для кожного з ваших ремесел разом із інтерфейсом розсилки ви можете мінімізувати час, який витрачається на створення, і збільшити час, який ви витрачаєте на гру та розміщення аукціонів.

Ще більше статей про TSM4

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version