Зміст

В цій статті, ми заглибимося в налаштування ціноутворення TSM. Ми розглянемо найважливіші джерела цінності в TSM та покажемо вам, як ви можете використовувати їх в своїй роботі.

Ціни 101

Ціни TSM базуються на текстовому полі. Ви можете внести фіксовану вартість золота або використовувати вбудовані джерела вартості TSM. Джерела вартості пропонують набагато більш гнучкий підхід, оскільки вони використовують базу даних TSM для отримання цін, пов’язаних із конкретними товарами у ваших групах.

Джерела цінності

Джерела цінності — неймовірно важлива концепція TSM. Джерела значень – це змінні, які посилаються на певне число, що відноситься до елемента. Вони мають описові імена, на які ви можете посилатися безпосередньо в полі рядка ціни.

Ми коротко розповіли про це в своєму попередньому пості, але сьогодні ми розглянемо весь спектр варіантів.

Перевага джерела вартості в тому, що він оцінюватиметься окремо для кожного елемента. Це означає, що ви можете використовувати ціноутворення з джерелами значень, а також використовувати базу даних TSM та настільний додаток, щоби переконатися, що ваші операції відображають будь-які зміни цін.

При використанні в операції, що застосовується до групи з великою кількістю елементів, TSM автоматично обчислює джерела вартості окремо кожного елемента. Таким чином, будь-яке джерело, засноване на ринковій вартості предмета, буде застосовуватися тільки до цього предмета. Це і є найбільшою перевагою цього підходу, оскільки він гарантує, що ви можете використовувати одну операцію для різних предметів.

Дивлячись на джерела

Джерела аукціонного будинку

Багато джерел засновані на цінах аукціонних будинків, ми розглянемо їх насамперед.

Dbminbuyout

Dbminbuyout відноситься до мінімального викупу аукціонного будинку. Зазвичай, це особливо корисно під час проведення аукціонів, але дуже корисно визначення прибутковості ремесел.

Dbmarket

Dbmarket представляє ринкову вартість предмета. Він розраховується за дещо складним алгоритмом. Ви можете знайти опис тут. Простіше кажучи, це середнє за останні 14 днів.

Dbhistorical

Dbhistorical дуже схожий на dbmarket, за винятком того, що він заснований на середньому значенні за останні 90 днів, що робить його набагато стабільнішим. Це може бути корисно, наприклад, для матеріалів старого світу, оскільки вони, як правило, коливатимуться менше, ніж сучасні матеріали, що розширюються.

Dbregionmarketavg

Dbregionmarketavg представляє середній ринок Db в вашому регіоні. Це особливо корисно для ринків, де ви хочете порівняти ціни в різних областях, таких як переворот BoE та бойові вихованці.

Dbregionsaleavg

Це середня ціна продажу для вашого регіону. В даний час, ми не використовуємо його, в жодній із своїх операцій, але використовували в своїй операції з трансмогрифіфікації, коли були активні на цьому ринку.

Крафт

Крафт – одне з найкорисніших джерел цінності в TSM. Він є вартістю виготовлення створеного предмета. Він розраховується шляхом пошуку вимог щодо матеріалів шляхом сканування вашої професії. Потім він примножує необхідні матеріали на вартість матеріалів.

Рядок за замовчуванням для вартості матеріалів можна знайти в розділі “Створення” у TSM. Для більшості матеріалів вартість буде в dbmarket.

Vendorbuy/vendorsell

Ці два джерела посилаються на вартість купівлі та продажу товару постачальником.

Середня покупка / середній продаж

Ці два джерела представляють середню ціну купівлі та середню ціну продажу товару, що розглядається.

Джерела, не пов’язані з ціноутворенням

Є деякі джерела, які не пов’язані з ціною предметів, про які йде мова, але розглянемо коротко про інші статистичні дані нижче.

DBregionsaleRate

Це швидкість, за якою товар продається. Це відсоток аукціонів, на яких очікується продаж, представлений у вигляді десяткового числа.

Dbregionsoldperday

Це середня кількість одиниць товару, що продається за день. Зараз ми не використовуємо це в жодних формулах, але це може бути корисним.

NumExpires

Це підраховує кількість разів, коли термін дії елемента минув. Це може бути корисним на ринках, що повільно розвиваються, щоби зрештою продати ваш товар, якщо він не продається протягом певної кількості термінів дії.

ItemQuality

Це якість відповідного предмета, що означає 1 = білий, 2 = незвичайний, 3 = рідкісний та 4 = епічний.

ItemLevel

Це дозволить вам звертатися до рівня предметів. Це може бути корисно для перевертання бойових тварин високого рівня або для використання однієї операції для перевертання BoE різних рівнів предметів.

RequiredLevel

Це необхідний рівень предмета, про який йде мова.

З їх допомогою складають формули

Щоби використовувати ці джерела, ми будемо використовувати їх подібно до змінних в програмуванні. Ви також можете розглядати їх, як змінні в математичному середовищі, якщо ви з цим знайомі.

Дуже проста формула була б просто крафтом на 120%. Це буде оцінено в 120% від вартості виготовлення. Це те, що, ми зазвичай, використовуємо як мінімальну ціну на моїх ремісничих ринках, оскільки вона гарантує 20% прибутку, якщо я маю свої витрати на матеріали.

Ви також можете скористатися простою арифметикою. TSM приймає додавання, множення, віднімання та ділення. Ви можете, наприклад, зробити ціну крафта +200 г, якщо хочете отримати мінімум 200 золота прибутку.

Гайд TSM4. Частина 4: Джерела цінності та ціноутворення

Поєднуючи їх

Ми опублікуємо іншу публікацію про використання різних функцій для розширених налаштувань. Як ви бачите, існує безліч способів поєднання цих джерел, і ви можете використовувати функції разом з ними.

Деякі приклади

Використання Dbmarket для модерування ціни створеного предмета

Якщо у вас є створений предмет, ви, швидше за все, захочете отримати за нього повну ринкову вартість. Якщо ви використовуєте лише ремесло в своїй діяльності, ви можете не отримати повну цінність свого ремесла. Скажімо, ми хочемо опублікувати принаймні 120% крафта або dbmarket, залежно від того, що вище. В цьому випадку ми б просто встановили мінімальну ціну як max (120% crafting, dbmarket). Max () приймає аргументи та повертає найбільший. Це означає, що це джерело ціни оцінюватиме для dbmarket, якщо воно перевищує 120% вашої вартості крафта, а до 120% вартості крафта це вища, ніж dbmarket. Це підвищить вашу ціну, якщо ринкова вартість набагато вища, ніж виготовлення кращої ціни.

Звичайна аукціонна операція для виробів ручної роботи

Для крафтових предметів, ми зазвичай використовуємо лише крафт в своїй діяльності. Поки, ми отримуємо пристойний прибуток відносно своїх витрат, ми будемо дуже щасливі. Ми використовуємо 120% крафта як мінімальну ціну, тоді як зазвичай використовуємо 200% крафта як звичайну ціну. Це спрацьовує, лише якщо AH порожній, і ми думаємо, що більшість гравців готові купити подвійну вартість матеріалів.
Максимальна ціна зазвичай становить 300% крафта.

Це забезпечує пристойний прибуток за нашої мінімальної ціни та пристойний, але не надзвичайний нормальний рівень ціни.

Dbmarket VS dbregionmarketavg VS dbhistorical

Для перевернутих ринків або для ринків, де ви хочете включити ринкову вартість, ці три будуть вашими основними джерелами ціни. Ми віддаємо перевагу dbmarket для більшості швидкозмінних поточних ринків розширення, таких як матеріали, колби тощо.

Ми використовуємо dbregionmarketavg разом із dbmarket в своїх налаштуваннях BoE, щоби переконатися, що наші угоди нижчі за ринкову вартість регіону.

Ми використовуємо dbhistorical на деяких ринках матеріалів старого світу, ми широко використовуємо його на ринку руди та прутів, оскільки ціна тут зазвичай більш стабільна, і це дає вам краще уявлення про довгострокову цінність ваших матеріалів.

Висновок

Джерела вартості є неймовірно потужними інструментами. Як правило, як новачок, ви, ймовірно, можете обійтися лише використанням dbmarket та крафтом. Ці два охоплять більшість ваших випадків використання, оскільки вони пов’язані з сервером та дуже корисні. Наведені вище базові налаштування крафта, ми використовуємо майже на всіх своїх крафтових ринках, і я раджу вам використовувати їх. Щоби отримати уявлення про загальну установку перевертання, ви можете переглянути мою групу перевертання матеріалів. Він не настільки універсальний, але показує основи налаштування операції перегортання на основі dbmarket.

Ще більше статей про TSM4

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version