Групи є одним з основних блоків компонування в TSM, і вам потрібно буде зрозуміти їх, щоб отримати максимум користі від TSM.

Групи – це набір предметів у грі World of Warcraft, до яких ви можете застосувати різні операції.

Операції

Без усвідомлення те, що таке операції, неможливо повністю зрозуміти групи. Операції – це правила поводження з предметами групи. Група може мати більше однієї операції у кількох зонах. Наприклад, якщо потрібно розпорошити предмет на кілька різних стаків.

Це означає, що спосіб налаштування груп заснований головним чином способі обробки предметів TSM.

Створення групи

Створити гурт дуже просто. Вам слід відкрити вікно TSM, ввести /tsm у Чат і перейти до розділу Групи.

Посібник з TSM4 Частина 2: Групи

Потім натисніть на маленьку круглу кнопку +. Вона з’являється при наведенні курсору на основну групу, як показано на зображенні вище.

Щоб створити підгрупу, просто клацніть той самий символ у щойно створеній групі.

Варто заздалегідь продумати назву основних груп. TSM сортує групи за абеткою. Одне з хороших рішень є додавання нумерації в назву групи для вибудовування їх у тому порядку, якому нам потрібно.

Назва нашої групи – Чанти. Щоб змінити назву, виберіть групу та клацніть значок олівця поруч із назвою, як показано нижче.

Групи з підгрупами

Створення підгруп може бути дуже корисним. Основною перевагою підгруп є те, що вони включають операції загальної групи за умовчанням. Так, якщо ви хочете, щоб деякі групи мали ту саму операцію для розсилки пошти, але різні операції для аукціону, можна створити окремі підгрупи.

У прикладі ми створюємо групу “Чанти”. Нам потрібні окремі групи Зброя та Чанти для каблучки, щоб керувати ними різними способами. Для цього знадобиться одна базова група “Чанти”. Після цього ми створюємо дві підгрупи під назвою Чари Кільця та Чари Зброї. Приклад створення такої групи на скріншоті нижче.

Як додати предмети до групи

Після створення структури групи необхідно додати до неї предмети. Найлегше їх додати, якщо вони вже містяться в інвентарі. Можна просто вибрати його зі списку предметів, що не увійшли до групи, на відповідному екрані.

Як видно на скріншоті нижче, я вибрав чант для обручки у своєму інвентарі. Потім натискаю на кнопку add 1 items, і він переміщається в групу.

Для додавання інших предметів у групи можна використовувати й інший спосіб.

Конструктор груп TSM

На офіційному сайті TSM є інструмент швидкого створення груп. Ми використовуємо його у зв’язці з Wowhead, для додавання костальних чантів до нашої групи.

Спочатку ми заходимо на wowhead. Ми шукатимемо нові предмети, які були додані до БФА для професії накладенням чар. Дивіться знімок на екрані нижче.

Ми прокрутимо вниз до блоку Чари та виберемо все. Тепер потрібно їх скопіювати.

Скролимо вниз до списку предметів відібраних за нашими параметрами та виділимо їх мишкою та копіюємо собі у буфер обміну через гарячу комбінацію клавіш CTRL+C.

Далі ми повертаємось до конструктора груп TSM. Вставимо “вибране” в саме поле, як показано нижче.

Як бачите, нижче в полі є рядок імпорту для TSM. Ми її скопіюємо та повернемося до налаштувань TSM у самій грі.

Тепер перейдемо на вкладку Імпорт та оберемо групу “Чанти для кільця”. Вставимо рядок із сайту в поле, натиснемо кнопку Імпорт та підтвердити.

У вікні налаштувань TSM переходимо до розділу Import/Excport і виділяємо нашу групи в яку ми імпортуватимемо предмети. Вставляємо рядок імпорту в поле, як показано нижче, і натискаємо на кнопку імпорт.

Те саме робиться і для інших наших груп.

Фініш

Тепер групу створено. Ми зробили базову структуру, і ми маємо всі предмети, необхідні для цієї групи. Наступного тижня ми почнемо додавати операції!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version