Лицарі зараз є одними з найсильніших Альянсів, навіть після фіксу. Нижче буде представлений гайд скориставшись яким легко стати топ-1 граю проти будь-якої збірки противника.

Плюси і мінуси

Плюси:

  • Сильні юніти
  • Завдяки класовому баффу від Альянсу маємо хорошу щільність і шкоду всіх типів.
  • Ми дуже гнучкі, легко можемо підлаштовуватися під ситуацію.

Мінуси:

  • Потрібно розставляти юнітів поряд для отримання баффа від Альянсу
  • Змушені зібрати всіх 6 лицарів
  • Наші фігури часто використовують інші гравці, через дуже сильний ПК якого регулярно використовують Вбивці, Маги та стратегії з моментальною втратою

Основа складання

Летючий вершник

Це вважається основою збирання з Троллями. По можливості намагаємося спорядити предметом на регенерацію мани, відмінний юніт на старті гри, але якщо не вийде його апнути в ***, залишаємо його виключно заради синергії. Зазвичай стоїть у другій лінії, прикриває місяць від хуків, убивць тощо.

 

Лицар хаосу

Дуже сильний юніт, в арсеналі маємо дуже товстого юніту, у якого є дизайн, а також непогана шкода через альянс демонів. Якщо є шанс то опаємо в ***, також якщо вибираємо стратегію через фізичну шкоду, непоганий ДД. Виставляємо його в першу лінію, але не робимо з нього основного танка. Споряджаємо предметами на шкоду чи броню.

 

Місяць

Основний юніт при грі через убивць або тролів, намагаємося швидко поринути у ***.

 

 

 

Абаддон

Є головним танком. Якщо граємо через магічний білд обов’язково опаємо в ***, в результаті отримаємо 600 АОЕ збитків від однієї здібності. Якщо граємо не через маг білд, то краще взяти ЦК. З ітемів даруємо йому рефрешер, а також ітеми на жир і регенерацію мани.

 

Лицар всезнання

Це також наш танк, який добре вписується зі збіркою завдяки бафу від альянсу Людей. Маємо величезну чисту шкоду від здатності, але в основному залишаємо в **, тому що здатність має маленький радіус і зазвичай потрапляє в 1-2 юніти. Споряджаємо аурами та предметами на жир.

 

Лицар-дракон

Неймовірно складно знайти, по можливості беремо скільки дають, виставляємо хоч 2**, якщо у вас вийде зібрати*** у 99% це перемога. Любить предмети на шкоду та предмети на менший кул-даун скіллів.

 

 

Додаткові та ситуативні фігури

Рейзор

Беремо коли граємо через магічний білд, гарний на початку гри і легко апнути в **, в лейті міняємо на Зберігача Світла чи Лича.

 

 

Знахар

Добре вписується в наше військо на багатьох стадіях гри, доки ми думаємо над стратегією, можна залишити в запасі. Потрібний хлопець під час гри через тролів і підійде для гри через варлок.

 

 

Ліна

Використовує замість Розора, при грі через магічний білд. У лейті марна. Це наш запасний варіант.

 

 

Морфлінг

Якщо граємо через Вбивць, може бути непоганим варіантом, через легкість складання та відмінним АОЕ нюком з низьким кд. Варто його брати тільки якщо нам не заходить щось із основного складання, наш запасний варіант.

 

 

Пак

Дракон дає баф для ДК. Мастхев у складанні через Магів. Має хороший АОЕ нюк з маленьким кд.

 

 

Вайпер

Також дракон грається в білді через вбивць або в будь-якому іншому, де у нас виступає основним дд ДК. Гарний апнут у ***. Також можемо використовувати його в перших рядах через непоганий захист від магії, так і як ДД.

 

 

Кришталева діва

Основний юніт у складанні через Магів. Дозволяє дати наш АОЕ прокаст максимально швидко. Втрата приблизно становить 1500.

 

 

Фантомна вбивця

Відмінна дд, доповнює альянс невловимих, який дає баф місяцю. З легкістю розкриває коробки ворога.

 

 

Дисраптор

Відмінний варіант для 9-10 юнітів. У збірці через чаклун береться ще раніше. Легко контрит ворожих Магів.

 

 

Алхімік

Ситуативний юніт, береться переважно для доп. альянсу чаклунів. Його хмаринка збільшує фіз. шкоди наших ддшников.

 

 

Некрофос

Такий же популярний як ВД, що використовується для доповнення альянсу лицарів, взявши його отримуємо постійний квол для наших юнітів.

 

 

Стражниця храму

Використовується лише у білді через убивць. З плюсів вбирає купу збитків.

 

 

 

Зберігач світла

Відмінно підійде під час гри через магів. Ставимо тільки у кут і якщо ЦМ хоча б апнули в **.

 

 

Ліч

Стабільний маг, у лейті робить дуже багато завдяки своїй здатності.

 

 

 

Енігма

Один із найсильніших юнітів у грі. Добре впишеться при грі проти товстих і непробивних юнітів.

 

 

Троль-воїн

Герой котрий видасть дуже багато втрат на будь-якій стадії гри. З мінусів дуже тонкий, ховаємо його за нашими лицарями і не використовуємо як єдиного ДД.

 

 

Мінери

Беремо за ситуацією, якщо нам не заходять юніти зі складання. Робить на полі бою неможливо багато і наскільки можна апаем в **.

 

 

Початок гри (1-6 рівні гравців)

Економіка – це наша основа! Апаєм рівень тільки коли ловимо вінстрік, дякую за це альянсу. Рол не юзаєм поки не накопичимо 50 золота. Буде добре, якщо у нас вийде знайти 4 лицарів за цей час. Потрібно пам’ятати, що на цій стадії гри фігури ** неймовірно сильні, якщо у нас виходить перемагати, то постійно скуповуємо та продаємо юнітів, щоб максимальне число нашої армії було**. Намагаємося не втрачати прибутку від накопичень.

Середина гри (7-8 рівні гравців)

Знайшовши 6 лицарів, починаємо поступово ролити, щоб апнути наші фігури в ***, не соромимося ставити однакових лицарів **, на цій стадії гри хороші Абаддони та ЦК. Якщо ми маємо добрий побічний альянс, якому потрібен 9 рівень, намагаємося його зануритися. Обов’язково стежимо за столами опонентів, щоб аналізувати гру та набувати потрібних юнітів.

Лейт (9-10 рівні гравців)

У цій меті 10 рівень опадається дуже рідко завдяки швидким іграм і акценту на апгрейд *** юнітів. За хороших розкладів ми повинні мати 2-4 юніти ***, це нам допоможе виграти. Противників залишається трохи продовжуємо аналізувати і якщо потрібно міняти розстановку/статегію.

Розташування фігур

Лицарі+Маги, замість Некрофосу може бути будь-який інший ситуативний юніт (або закінчуємо з 9 лвл).

Лицарі+Вбивці, з Некрофосом також змінюємо його в залежності від ситуації. Також склад Вбивць можемо змінювати в залежності від заходу, цей я просто вважаю оптимальним через бонус від невловимих.

Лицарі+Чернокнижники. Можемо грати і з 8-9 Лвлом, пасивка Чорнокнижників у 2 – не головна мета.

Лицарі+Троллі, з Некрофосом, також міняємо від ситуації в грі

Висновок (поради з гри)

Цей гайд спрямований на опис різних варіантів застосування повного Альянсу лицарів та поєднання його з іншими Альянсами.

Дякуємо всім за увагу, з радістю прочитаю ваші коментарі чи доповнення.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version