Так як, зараз мета контролю, багато різних станів, дизейблів наше завдання це пережити або ініціювати першим. Я пропоную ініціювати першими!

Нам потрібний буде Алхімік, т.к. він знижує броню і добре працюватиме в парі з альянсом безсердечних.

Так само нагоді АркВарден і завжди намагаємося дати йому Молот гроз, він сам по собі сильний + отримує буст від молота + буст від альясна тролів.

Далі ми вже відштовхуємось від супротивників, шукаємо легендарки, якщо потрібен контроль беремо Тайдхантера+Дума. Можливо ще взяти Ліча.

Плюси і мінуси

Плюси:

  • Дуже популярна стратегія через Тролів та Лицарів
  • На нас грає нова система перерозподілу % упіймання потрібних героїв, це нам дає відмінні шанси знайти потрібних четвірок і легендарок.
  • Великий вінрейт

Мінуси:

  • Однотипна стратегія може швидко набриднути
  • Якщо на старті втратимо багато хп, буде важко зробити камбек

Початок гри (1-6 рівні гравців)

Спочатку потихеньку ми шукаємо Лицарів та виставляємо їх на стіл. Якщо нам це не вдається, але ми одні у грі через Лицарів, то просто робимо міцну стінку, беремо юнітів у яких багато хп + ддшників. Це робимо для того, щоб не втратити більше життя до приходу потрібної кількості лицарів.

Середина гри (7-8 рівні гравців)

Тут граємо вже за ситуацією, якщо у нас до 7 рівня на столі є Дк, то виходимо у 8 рівень і намагаємося якнайшвидше знайти Алхіміка чи АркВардена.

Лейт (9-10 рівні гравців)

У пізній грі аналізуємо столи опонентів, і шукаємо тільки легендарних істот та юнітів за 4. На 9 рівні нам відмінно заходить тайдхантер (допомагає з контролем на столі) або шукаємо легендарки, підійдуть Енігма, Ліч, Тролль (якщо його знаходимо потрібно прибрати ВД, щоб розбити альянс варлоків це зв’язка Алхіміка + ВД), завдяки це збільшимо шкоду + відкривається можливість поставити наприклад Дума або Кунку.

Розташування фігур

 

Нові Тролі-лицарі Гайд Dota Underlords

Висновок (поради з гри)

 

За відгуками, це стабільна стратегія. Та й загалом непогано впишеться у нинішню мету.

Головне не забувайте аналізувати стіл суперників і все у вас вийде)

Фінальний білд

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version