У поточну мету, дуже хороша стратегія. Привабливість складання в тому, що вона не втрачає багато хп спочатку, але важливо стежити за економікою. Коли ми виходимо в +50 голди не ролимо, тільки опаєм рівень. Лицарі себе чудово відчувають на ранньому та середньому етапі гри, а якщо у нас є 3 мага + вайпер, то це забезпечить нам перемогу в більшості випадків.

Плюси і мінуси

Плюси:

  • Легко входимо до топ4
  • Дякую новому патчу, тепер нам легше знайти потрібні юніти
  • Немає необхідності спати в 3-ку, складання себе добре відчуває на десяти двійках

Мінуси:

  • Лицарі дуже популярні останнім часом у різних збірках, через це може виникнути складність на початку гри

Основа складання

Летючий вершник

Легко знайти на старті, і також легко апнути в 2

 

 

 

Лицар хаосу

Мастхев, який неодноразово розписували про його плюси, також легко знайти спочатку + дає синергію двох вершників

 

 

 

Місяць

Беремо, якщо падає спочатку, але можна не виставляти

 

 

 

Абаддон

Спочатку можуть виникнути проблеми, щоб знайти його

 

 

 

Лицар всезнання

Товстий герой + має квол, продовжує магам життя у затяжній грі

 

 

 

Кришталева діва

Беремо рідко, але якщо враховувати обнову і ми йдемо в рівень, то шанс випадання героїв т3 збільшується. За рахунок її пасивки Лицарі частіше використовують здібності + підвищує тривалість життя юнітів і надалі шкоду нашій армії, т.к. без прокасту в лейті ми помремо

 

Лицар-дракон

Закриває синергію найтів, шалена шкода

 

 

 

Вайпер

Дає нам синергію Драконів, плюс через млинець у задні ряди противника там видає чудову шкоду і полегшує життя нашим танкам

 

 

 

Зберігач світла

Гарна шкода, головне ульт, а цмка нам дає можливість його кастанути в 90% випадків.

 

 

 

Ліч

Закриває нашу синергію Магів, чудовий хлопець при нашій успішній грі закриває синергію 6 Безсердечних та 3 Магів

 

 

Додаткові та ситуативні фігури

Пак

Заміна вайперу, відмінно увіллється якщо у суперників немає багато вбивць

 

 

 

Падж

Беремо в мідгеймі і за умови, якщо у нас складається картина з Безсердечних, але в лейті його зазвичай продаємо, але також можемо брати будь-якого іншого безсердечного, з урахуванням продажу на 8-9 рівні

 

 

Початок гри (1-6 рівні гравців)

З самого старту беремо 2 лицарів, є користь доповнювати нашу початкову пачку будь-якими героями, які заходять, але не забуваємо стежити за економікою, це важливо! Також не забуваємо продавати різний треш, слідуємо нашій стратегії. Без потреби не опаєм лвл, тому що, якщо заруїним економіку – програємо. До 6 лвл зазвичай ми повинні мати 4 лицаря, цм і будь-якого безсердечного. Якщо ми все робили правильно до 6 лвл у нас буде 50+ голди, а значить далі ми кожен лвл опаємося не виходячи з ліміту в 50.

Середина гри (7-8 рівні гравців)

Це стадія гра нам у нагоді, щоб зібрати вже всіх найтів, продати безсердечного і знайти другого дракона, за рахунок цих змін ми апнемо собі шкоду та мобільність. Плюс додаткові здібності від Драконів дають нам добрий профіт.

Лейт (9-10 рівні гравців)

На 9 рівні, наше головне завдання це не відкинутися, але за умови якщо ми маємо всіх героїв у 2, а це зробити легко (плюс іноді можна і в 3 когось апнути), то спокійно живемо, котел за рахунок цмки вносить потрібну шкоду, а коли приходить дядько Ліч ми стаємо починаємо витрачати всіх праворуч і ліворуч.

Розташування фігур

Вайпер у кутку забезпечує захист для Магів від Вбивць, до котла не дістатися

Висновок (поради з гри)

Нам не варто гнатися і намагатися апнути кілька героїв у 3, якщо опаємо хоча б одного з лицарів вже добре, треба пам’ятати, що без економіки та 10 рівня ми помремо. Дане складання нам забезпечує хорошу живучість до лейта, але не забувайте стежити за складання суперників і аналізувати. Всім бажаю успіхів і більше перемог!)

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version