Компанія Blizzard вирішила остаточно розібратися з питанням стосовно встановлення будь-яких модифікацій у грі Diablo IV. Зокрема, це стало особливо актуальним після випуску програми TurboHUD4.

Усі модифікації клієнта є порушенням угоди користувача, а їх установка призведе до постійної блокування вашого облікового запису. “Ми прагнемо зробити світ Санктуаріуму безпечним і справедливим для всіх гравців, і наша команда з безпеки ігор постійно відстежує шахрайства та несанкціоновані модифікації.

Всі гравці Diablo IV погоджуються з ліцензійною угодою Blizzard як умовою гри. Ліцензійна угода Blizzard прямо забороняє шахрайство, використання ботів, взлом та будь-яке інше несанкціоноване програмне забезпечення, яке автоматизує, модифікує або яким-небудь іншим чином заважає грі. Це важливо для безпеки гравців, а також для довгострокової цілісності гри.

Маючи це на увазі, ми хочемо прояснити, що TurboHUD4, так само як і будь-яке програмне забезпечення для модифікації гри, заборонено використовувати з Diablo IV. Гравці, які встановлюють таке програмне забезпечення, піддають свої облікові записи ризику дисциплінарного стягнення, яке може включати постійну блокування”.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version