Сьогодні Blizzard оголосили довгоочікувану дату запуску World of Warcraft Classic. Ця подія відбудеться 27 серпня. Гра стане доступна у всіх регіонах одночасно. У користувачів які оформили підписку заздалегідь, з 13 серпня з’явиться можливість створити персонажів і зайняти для них імена.

Розглянемо новини нижче зі слів розробників

Вихід WoW Classic і графік тестування

Робимо позначку в календарі: вихід WoW Classic відбудеться 27 серпня! Неважливо, б’єтеся ви за Орду або відстоюєте честь Альянсу, на величезних просторах Калімдора і Східних королівств на вас чекає безліч пригод!

Нижче наводиться точний час початку тестування, тож ви зможете зайти в гру і зануритися в атмосферу оригінального World of Warcraft.

Пн. і Пд. Ам. (місцевий час). Європа Тайвань (місце. час.) Корея (місце. час.) Австралія та Нова Зеландія (місцевий. час.) UTC
15:00 01:00 МСК 6:00 7:00 8:00 22:00
26 серпня* 27 серпня 27 серпня 27 серпня 27 серпня 26 серпня

World of Warcraft Classic вийде 27 серпня

Графік тестування WoW Classic

Починаючи з 15 травня деякі гравці в WoW отримають запрошення для участі в цілеспрямованому (і обмеженому) бета-тестуванні. Також гравці допоможуть нам оцінити продуктивність серверів і технічний бік проєкту під час кількох етапів тестування, що проводяться з травня до липня. Ви вже можете подати заявку, вибравши бета-версію WoW Classic на сторінці управління обліковим записом. Під час наступних тестів продуктивності в тестування буде залучено ще більше гравців. Ми також обмежимо максимальний рівень персонажів, щоб по-справжньому випробувати продуктивність системи в разі високої завантаженості.

Ми хочемо як слід випробувати наше апаратне забезпечення, а це означає, що необхідно зібрати досить велику кількість гравців в окремих областях.

Графік тестування продуктивності*
  • Перевірка продуктивності 1: 22-23 травня
  • Перевірка продуктивності 2: 19-20 червня
  • Перевірка продуктивності 3: 18-19 липня

* Точні дати проведення тестування можуть змінитися.

З-поміж гравців, які подали заявки на участь у бета-тестуванні WoW Classic і звичайної версії WoW, ми відбиратимемо учасників за низкою критеріїв, які дадуть нам змогу вирішити всі необхідні питання під час тестування та провести перевірки продуктивності. У всіх запрошених також повинні бути чинна підписка або невитрачений ігровий час, прикріплений до облікового запису Battle.net. Основний спосіб увійти до числа претендентів на участь у тестуванні – подати заявку, однак немає гарантії, що ви отримаєте запрошення. Ймовірно, ми враховуватимемо додаткові критерії при відборі (наприклад, тривалість активної гри), щоб забезпечити оптимальний склад учасників і переконатися в тому, що відгуки гравців допоможуть нам якомога краще опрацювати WoW Classic.

Створення персонажа

Якщо вам не терпиться зарезервувати ім’я персонажа в WoW Classic, то врахуйте, що можливість створювати нових персонажів з’явиться 13 серпня. ** Гравці, які оплатили передплату або мають у запасі ігровий час, зможуть створити до трьох персонажів на кожному обліковому записі World of Warcraft. Назви ігрових світів ми опублікуємо ближче до дати виходу гри. Не хвилюйтеся, у вас буде достатньо часу, щоб скласти плани щодо їх завоювання!

* Доповнення вийде в усіх регіонах одночасно, тож у Північній та Південній Америці він відбудеться 26 серпня за місцевим часом.
** Можливість створювати нових персонажів з’явиться одразу в усіх регіонах, тож у Північній та Південній Америці ця функція почне діяти 12 серпня за місцевим часом.

Відзначте 15-річчя WoW® у World of Warcraft® Classic™, вихід якого відбудеться 27 серпня!

Усі власники облікових записів із чинною підпискою World of Warcraft зможуть безплатно грати в ретельно відтвореній оригінальній версії гри – саме такій, якою вона була до виходу доповнень. Гравці з чинною підпискою можуть подати заявки на участь у закритому бета-тестуванні, яке має розпочатися 15 травня.

ПАРИЖ, Франція – 14 травня 2019 р. – З 27 серпня гравці в World of Warcraft® та ентузіасти по всьому світу зможуть пригадати, який первісний вигляд мав світ Азерота – або вперше з ним познайомитися – у World of Warcraft Classic™. Ретельно відтворені умови гри дадуть змогу повернутися до витоків революційної MMORPG від Blizzard Entertainment, до часів, коли Оніксія плела жахливі підступи в своєму лігві в Пилових драгвищах, коли Лірой Дженкінс прославився на весь світ завдяки своєму “подвигу” у верхній частині піка Чорної гори, і коли тільки найвідважніші й найупертіші герої наважувалися самотужки виконувати завдання в Тернистій долині.

У World of Warcraft Classic компанія Blizzard відновила WoW® у найповнішому та найдосконалішому виконанні – як на момент виходу оновлення 1.12.0 “Барабани війни” (Drums of War), що відбулося 22 серпня 2006 р. Усі користувачі з чинною підпискою зможуть грати в World of Warcraft Classic™ і знову оцінити всі найзначніші аспекти WoW ранніх років: рейди на 40 гравців у Вогняних надрах, багатоденні PvP-боротьби на млині Таррен і спільні дії безлічі гравців в ігрових світах, які прагнуть відкрити браму Ан’Кіража.

“Розробка і підготовка до випуску World of Warcraft у 2004 р. були неймовірно складними починаннями, – розповідає Джей Аллен Брек, президент Blizzard Entertainment. – Ще під час тестування дах одного з центрів обробки даних у буквальному сенсі зірвало ураганом. Але компанії Blizzard дуже пощастило, що сотні, а потім тисячі й мільйони людей по всьому світу підтримували розробників.

Як і багатьох гравців, усіх співробітників Blizzard надихала можливість поглянути на всесвіт Азерота очима одного з героїв, які населяють його і борються за перевагу, – продовжує він. – Азерот завжди був одночасно і чарівним, і дуже небезпечним місцем, але особливо – на зорі WoW, коли гравці тільки починали милуватися краєвидами та досліджувати підземелля, водночас допомагаючи фахівцям компанії вирішити ті труднощі, що пов’язані з підтриманням роботи гри таких масштабів.

Якраз ті перші враження гравців дуже важливі для Blizzard. Ми багато чого дізналися про самих себе, як про розробників і видавців, а також про світову спільноту гравців, зв’язком з якою ми так пишаємося. Гра World of Warcraft Classic зовсім не схожа на сьогоднішній Азерот, але нам подобаються ті якості, що вона уособлює. Нам не терпиться знову познайомитися з небезпечним, складним і насиченим світом гри в компанії як старих друзів, так і нових”.

Компанія Blizzard запрошує власників чинних підписок World of Warcraft подати заявки на участь у тестуванні World of Warcraft Classic і допомогти довести його до досконалості. Закрите бета-тестування розпочнеться 15 травня. А в тестах продуктивності, що проводяться в кілька етапів і заплановані на літо, зможе взяти участь ще більша кількість гравців.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version