Розробники поділилися планами на 15 річницю World of Warcraft, яка святкуватиметься 23 листопада 2019 року. У цю знаменну дату гравці зможуть придбати унікальне колекційне видання гри та отримати в подарунок статуетку Рагнароса плюс дрібні сувеніри, що нагадують історію Азерота. Колекційне видання можна буде придбати 8 жовтня 2019 року, за 5999 рублів.

Придбайте особливе колекційне видання на 15-річчя World of Warcraft

Ось уже 15 років у всесвіті World of Warcraft вирують конфлікти, а гравці радіють новим пригодам і знаходять вірних друзів. Відсвяткуйте день народження гри, придбавши колекційне видання World of Warcraft 15th Anniversary за 5999 руб., вихід якого відбудеться 8 жовтня 2019 р.
На 15 річницю World of Warcraft у продаж надійде особливе колекційне видання

До комплекту кожного видання входить цілий набір колекційних сувенірів, що нагадують про історію Азерота:

  • Фігурка Рагнароса – Помилуйтеся на Рагнароса – ще більш древнього, ніж сам світ! Схиліться перед майже 30-сантиметровим пам’ятником Повелителю Вогню, смертні!
  • Значок Оніксиї – Додайте значок у формі голови Оніксиї, прародительки чорних драконів, до своєї колекції або прикрасьте ним свій дім.
  • Килимок для миші у вигляді карти Азерота – Погляньте на карту королівств, у яких ваші персонажі побували за останні 15 років, і приготуйтеся до нових пригод!
  • Репродукції ілюстрацій – Згадайте багате подіями минуле Азерота і помилуйтеся вісьмома репродукціями, кожна з яких гідна бути поміщеною в рамку.
  • 30 днів ігрового часу – Продовжіть пошуки пригод у всесвіті Азерота за рахунок 30 днів ігрового часу.
  • Алебастрові засоби пересування – Злетіть у небеса верхи на чудових алебастрових засобах пересування – знайомих нам летючих істот, втілених у камені.
    • Алебастровий штормокрил для персонажів Альянсу
    • Алебастровий громокрил для персонажів Орди

Цього року ми з розмахом відзначаємо 15-річчя World of Warcraft, згадуючи дивовижні пригоди та час, проведений у компанії друзів. Обов’язково відсвяткуйте річницю разом із нами та додайте скарби особливого видання до своєї колекції!

Подробиці про придбання колекційного видання будуть доступні в найближчому майбутньому у ваших улюблених ігрових магазинах.

Придбайте алебастрові засоби пересування в магазині

Якщо вам не хочеться чекати виходу особливого видання в жовтні, щоб покататися на алебастровому штормокрилі та громокрилі, то не переживайте! Ці засоби пересування з’являться в магазині Blizzard і внутрішньоігровому магазині як окремі товари в серпні. Гравцям, які куплять ці засоби пересування окремо і прикріплять до свого облікового запису видання 15th Anniversary до 31 березня 2020 р., буде зараховано 1350 руб. на гаманець Blizzard.

Внутрішньоігрові урочистості з нагоди 15-річчя World of Warcraft

Святкування тільки починаються! Слідкуйте за новинами на сайті World of Warcraft у міру наближення річниці, щоб дізнатися подробиці про внутрішньоігрові нагороди та заплановані заходи.

* Ці засоби пересування не призначені для використання в класичній версії World of Warcraft.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version