Дорогі друзі, з 7 по 13 квітня у вас є шанс випробувати свою удачу на таємничому Ярмарку Молодика! На ярмарку ви зможете відшукати велику кількість дивовижних дивовиж з усього Азерота! Сайлас Молодика чекає на вас, тож мерщій вирушайте на ярмарок і отримайте свою частку позитивних емоцій і призів!

Далі ми докладніше розглянемо що нас чекає:

Вітаємо вас на Ярмарку Молодика!

Не соромтеся! Випробуйте удачу!

Ярмарок Нового Місяця зібрав цілу купу екзотичних чудасій з усього Азерота і не тільки! Це просто свято таємниць і чудес! Оповитий туманами острів – це справжня загадка, таємниця за сімома печатками, відкрити завісу якої можна всього на тиждень на початку кожного місяця. Не соромтеся, не бійтеся! Підходьте ближче і подивіться, що для вас приготував Сайлас Молодик!

Нові розваги та призи!

Ярмарок Молодика повертається 7 квітня! На ньому на вас чекають нові атракціони, улюбленці, що нагадують про повітряні кульки, і найсвіжіші аксесуари від кутюр – відрубані риб’ячі голови!

Новинка: гірки на ярмарку Молодика

Встигніть відвідати ЯРМАРК НОВОЛУННЯ!

Дерев’яні гірки ярмарку Молодика – найбільші, найвищі та найшвидші в Азероті! Тримайтеся міцніше і пронесіться з вітерцем, радіючи лихим поворотам, запаморочливим підйомам і спускам нестійкої та звивистої дерев’яної траси для вагонеток. Немає жодних обмежень за зростом, тож дворфи, гноми та гобліни можуть кататися собі на втіху.

На всіх, хто катається, накладається позитивний ефект “УУУУУУУХ!”, що збільшує кількість одержуваного досвіду і репутації на одну годину. Надбавка до досвіду буде вельми корисною під час збирання комплектів традиційних обладунків і відкриття союзних рас, до яких нещодавно приєдналися люди-култирасці і тролі-зандалари.

Новинка: вихованці

Ваші кишені битком набиті купонами купони ярмарки Молодика? Лише за 90 купонів Карл Добровись погодиться продати вам нових вихованців: Коникарика, Муршарика і Вовшарика. Загалом, новий ярмарок запам’ятається вам надовго. Тільки тримайте вихованців подалі від гострих предметів.

Новинка: модна рибка

Острів Молодика з усіх боків оточений водою, в якій повним-повнісінько цікавого. Закиньте вудку, і, можливо, вам вдасться виловити відрубану голову червоного тунця або блакитного оселедця. Вони – останній писк моди на ярмарку цього сезону.

Час проведення: Подія починається в першу неділю місяця і триває тиждень.
Місце проведення: Потрапити на острів Молодика можна за допомогою порталів в Елвіннському лісі (Альянс) і Мулгорі (Орда). Дістатися до порталів простіше простого – заплатіть ворожці ярмарку Молодика в Штормграді, Оргріммарі та Даларані, і вона з радістю перенесе вас до них. Хоча обмеження за рівнем для відвідувачів ярмарку немає, потрапити на острів можна тільки під час проведення заходу.
Валюта – призові купони ярмарку Молодика: Беручи участь в іграх і виконуючи завдання на острові Молодика, ви отримуватимете призові купони ярмарку Молодика. З їхньою допомогою можна придбати більшість товарів на ярмарку.

Розваги

Концерт “Чумного вепра”

Приготуйтеся напружити голосові зв’язки – гурт “Чумной вепр”, що працює в жанрі дез-метал, влаштує півгодинний концерт у Котлі року!

Запаліть на сцені разом з ансамблем нежиті та здолайте лицаря металу, який намагається перешкодити концерту. Доведіть, що ви – найбільший фанат гурту, перемігши лицаря та його вовкулаків. Гравці, які захистять музикантів “Чумного вепра”, зможуть отримати приголомшливі призи.

Нагороди:

  • Обплетений каркасний шолом
  • Каркасний шолом із легкою підкладкою
  • Обшитий шкірою каркасний шолом
  • Посилений сталлю каркасний шолом
  • Мікрофон “Чумного вепра”
    • Ви перетворюєтеся на Девлінн Стікс, вокалістку “Чумного вепра”, і влаштовуєте приголомшливий виступ.
  • Некромад, глас смерті
    • Підніміться на сцену, тримаючи в руках цю дивовижну гітару, придатну для трансмогрифікації.

Концерт вождів тауренів

Вожді тауренів (Самуро, Сіг Шівес, Берґісст, Май’Кіл та вождь Громова Шкура) грають поруч із набережною на ярмарку. Вони виступають упродовж усього тижня спеціально для вас, тож неодмінно послухайте їхню дивовижну музику та виконайте /танець!

Воржей

Життя сповнене таємниць і чудес – двох шукачів пригод, чиї історії були б однаковими, просто не знайдеться. Розшукайте відомого на весь Азерот провісника Воржея і дізнайтеся, що підготувала вам доля. Воржей поставить вам два запитання, і ви отримаєте позитивний ефект, властивості якого залежать від ваших відповідей.

Карусель ярмарку Молодика

Кататися на гірках ярмарку Нового Місяця надто боязко? Не переживайте! У нас є атракціон якраз для вас – карусель ярмарку Молодика! Осідлайте ракету, грифона, віверну, дракона або мурлока і плавно кружляйте собі на втіху. Після кількох обертів на вас буде накладено позитивний ефект “УУУУУУУХ!”, що збільшує кількість одержуваного досвіду і репутації на одну годину.

Контактний зоопарк

Приходьте подивитися і погладити звірів із близьких і далеких країв у нашому контактному зоопарку. Їх привезли з джунглів, морів і пустель Азерота і не тільки. Від вигляду цих істот захоплює дух! Тільки не зазирайте в очі василіску, а не то перетворитеся на камінь!

Боси Ярмарку Молодика

Кошмарний кролик ярмарку Молодика та місячна вовчиця наводять жах на гостей ярмарку! Нам потрібна допомога відважних шукачів пригод, щоб покінчити із загрозою раз і назавжди. За перемогу над цими легендарними істотами, що блукають таємничим островом, гравці зможуть отримати рідкісних вихованців та іграшки.

Але не варто полювати на них поодинці! Ліс дивовижний, темний і глибокий. Скористайтеся системою пошуку груп і заручіться підтримкою своїх нових друзів.

Нагороди за перемогу над кроликом ярмарку Молодика

  • Кролик ярмарку Молодика
    • Цей запальний кролик готовий кинутися в бій!

Нагороди за перемогу над Місячною вовчицею

  • Лун-Лун

     

  • Без турботи гідного господаря це чарівне вовченя стане таким же чудовиськом, як місячна вовчиця.
  • Шолом Місячної вовчиці

     

  • Цей головний убір додасть вам запеклого, страхітливого вигляду.
  • Лапа Місячної вовчиці

     

  • Ця іграшка дає змогу гравцеві прийняти вигляд Місячної вовчиці!
  • Шкура Місячної вовчиці

     

  • Дозволяє гравцеві отримати завдання, нагородою за виконання якого служать 10 призових купонів ярмарку Молодика.
  • Мерехтливий місячний камінь

     

  • Дозволяє гравцям використовувати Місячну вовчицю як засіб пересування, поки проводиться ярмарок Молодика.

Рушайте на схід від острова морем і опустіться на глибину, щоб битися з Ерінією. З деякою ймовірністю гравці зможуть отримати перстень обіцянок і почати виконання нового завдання. Віднесіть предмет Честеру, щоб отримати в нагороду перстень порушених обіцянок.

Нагороди за перемогу над Ерінією

  • Кільце порушених обіцянок
    • Тепер ви можете перетворитися на ураженого Скверною ельфа крові!

Завдання

Як і на будь-якому карнавалі, на ярмарку Молодика повнісінько різних занять. Беручи участь у щоденних міні-іграх, ви зможете заробити призові купони ярмарку Молодика, пристойну кількість репутації і, можливо, інші несподівані призи! Для будь-якої з шести ігор, під час яких ви зможете випробувати свої навички, координацію та реакцію, знадобляться жетони.

Завдання, пов’язані з професіями

Ви вважаєте себе вмілим ремісником? Тоді ваші послуги стануть у пригоді ярмарку Молодика! Скористайтеся своєю майстерністю, щоб на ярмарку було весело всім, і на вас чекає щось більше, ніж просто подяка. Допомога в проведенні ярмарку дасть вам змогу оцінити свої навички та розвинути їх. А жетони та призові купони ярмарку Молодика стануть приємним бонусом!

Артефакти ярмарку Молодика

Потрапивши на ярмарок, ви зможете отримати довідник ярмарку Молодика. З його допомогою ви зможете зібрати артефакти на кшталт захопленого знака розрізнення і загадкового гримуара, попутно виконуючи завдання, б’ючись у підземеллях, рейдах або PvP-боях. Обміняйте знайдені артефакти на чудові призи на ярмарку!

Щоденні міні-ігри

Випробуй свою силу

Весела атмосфера ярмарку Молодика проникає в усі куточки Азерота! Скористайтеся довідником ярмарку Молодика та зберіть 250 похмурих трофеїв. Для цього потрібно битися з противниками, в нагороду за вбивство яких персонаж отримує досвід і очки честі.

Виклик вогнекрила

Пролетіть по всипаному зірками небу і зберіть 15 кілець, щоб отримати в нагороду приз ярмарку Молодика. Якщо вам вдасться зібрати 50 кілець, то вам дістанеться іграшка “Палаючі крила”, що дає змогу на годину прикрасити вашого персонажа вогняними крилами.

Нагорода: 1 приз ярмарку Молодика і 250 од. репутації ярмарку Молодика.
Нагорода за досягнення “Рід Алісразор” – іграшка “Палаючі крила”.

Гноллобой!

Час помахати молотом! Але тільки не б’єте всіх підряд – у грі представлені гнолли трьох видів: звичайний, Дробар і дитинча. Вдаривши звичайного гнолла, ви отримаєте одне очко, за Подрібнювача – три, а ось удар по беззахисному дитинчаті зіб’є вас самих з ніг на кілька секунд. Вам дано всього 60 секунд, щоб заробити 30 очок!

Нагорода: 1 приз ярмарку Молодика і 250 од. репутації ярмарку Молодика.
Нагорода за досягнення “Гноллам – бій!” – вихованець Дробішка.

Людина-гармата

Ультрагармата 5000 Покришкінс посилає гостей ярмарку повітрям у бік цілі у воді неподалік від набережної на півдні острова. За постріл у яблучко ви отримаєте п’ять очок, за влучання близько до нього – три очки або одне, якщо підкачали з точністю. Для виконання завдання достатньо всього п’яти очок!

Нагорода: 1 приз ярмарку Молодика і 250 од. репутації ярмарку Молодика.

Тир

Випробуйте свої навички в тирі! Вам потрібно заробити 25 очок за 60 секунд, вражаючи цілі, що підсвічуються. За швидкі постріли дається вдвічі більше очок, ніж за звичайні, тож визначтеся, яка стратегія вам підійде: швидкісна стрільба чи вивірена акуратність.

Нагорода: 1 приз ярмарку Молодика і 250 од. репутації ярмарку Молодика.

Цільтеся в черепаху

У вас є кільця, а в черепахи – шип. Зрозуміли, до чого все йде? Вам потрібно успішно закинути всього три кільця за 10 спроб. Що може бути простіше?

Нагорода: 1 приз ярмарку Молодика і 250 од. репутації ярмарку Молодика.
Нагорода за досягнення “Тріумфальний кільцеметальник” – іграшка “Кільцемет ярмарку Молодика”.

Танкова битва

Керуйте танком і вразіть 30 цілей за 60 секунд, щоб отримати приз ярмарку Молодика, або 45 цілей, щоб додати в колекцію пульт управління танком ярмарку Молодика. Стережіться танків противника і міні-дирижаблів!

Нагорода: 1 приз ярмарку Молодика і 250 од. репутації ярмарку Молодика.
Нагорода за досягнення “Умілий командир танка” – іграшка “Пульт управління танком ярмарку Молодика”.

Щоденне завдання, пов’язане з битвами вихованців

Битва вихованців на ярмарку Молодика!

Дресирувальник-віртуоз Джеремі Гніт чекає на зустріч із вами та вашими вихованцями! Ви можете викликати його на бій, витративши один жетон ярмарку Молодика. Може, серед товарів Нового Місяця для вихованців ви знайдете “Око Нового Місяця”, якщо пощастить!

Нагорода: 1 од. товарів Молодика для вихованців.

Гонки

Вирушайте на набережну і візьміть участь у перегонах околицями ярмарку Молодика. Уникайте перешкод, використовуючи прискорювачі, трампліни та інші пристосування і хитрощі, щоб завершити заїзд якомога швидше.
Тільки найшвидші гонщики можуть розраховувати на досягнення і супутні чудові нагороди. Завершивши перегони, скориставшись чотирма засобами пересування (Енерготроном, Непосидою, Ракетоногом, перегоновим довгоногом), щоб отримати перераховані нижче нагороди!

Завершіть Великі Круті Перегони за 20 ударів дзвону, і ви отримаєте:

  • Приз ярмарку Молодика
    • Виконайте завдання “Ласкаво просимо на перегони Молодика”
  • Гармата ярмарку Молодика
    • Великий наїзник Енерготрона: золото
  • Взорень ярмарку Молодика
    • Великий наїзник Непосиди: золото
  • Пульт керування гоночним міні-дирижаблем
    • Великий наїзник Ракетонога: золото
  • Картатий прапор
    • Лихач Великих Крутих Перегонів

Завершіть Великі Круті Перегони за 11 ударів дзвону, і ви отримаєте:

  • Погляд Молодика
    • Енерготрон: золото
  • Покажчик атракціонів
    • Непосида: золото
  • Вічний феєрверк ярмарку Нового Місяця
    • Ракетоног: золото
  • Фіал ковтача вогню
    • Лихач Молодика

Призи та нагороди

Ви можете обміняти чесно зароблені призові купони ярмарку Молодика на різноманітні нагороди! На ярмарку Молодика можна знайти безліч цікавих предметів, комплектів для трансмогрифікації, вихованців і засобів пересування.

Засоби пересування на продаж

Додайте до своєї колекції чотири засоби пересування, які можна відкрити під час проведення ярмарку Молодика, і подорожуйте красиво. Усі нагороди можна отримати за призові купони ярмарку Молодика.

  • Ведмідь, що танцює, ярмарки Молодика: багатьом подобаються ведмеді. А від танцюючих ведмедиків усі просто шаленіють! Лише за 180 призових купонів ярмарку Молодика ви зможете назавжди додати до своєї колекції верхового танцюючого ведмедя. Про що ще можна мріяти?
    • Продається у Лахри за 180 призових купонів ярмарку Молодика.
  • Стрімкий лісовий довгоніг: яскраво-фіолетове пір’я – відмітна ознака цієї приголомшливої породи довгоногів, яку можна зустріти тільки в лісах острова Молодика. Цей звір з радістю повезе вас на пошуки пригод і допоможе дослідити свій рідний острів лише за 180 призових купонів ярмарку Молодика.
    • Продається у Лахри за 180 призових купонів ярмарку Молодика.
  • Скат Темної води: Увага, любителі риболовлі! Продемонструйте свою майстерність (і терпіння) і виловіть по-справжньому велику рибку, щоб потім було, чим похвалитися. Цей скат, що мешкає лише в темних водах біля берегів острова Молодика, дасть вам змогу опуститися в глибини морів Азерота і не тільки!
    • Продається у Галісси Сонячна Роса за 500 гострозубів Молодика.

Вихованці на продаж

На ярмарку Молодика в Лахрі можна купити кількох вихованців всього за 90 призових купонів ярмарку Молодика. Також вихованців можна з деякою ймовірністю отримати з коробок з призами ярмарку Молодика.

  • Мавпочка ярмарку Нового Місяця
  • Дитинча шаблезуба ярмарку Нового Місяця
  • Пташеня Нового Місяця
  • Черепаха ярмарку Нового Місяця
  • Повітряна куля ярмарку Нового Місяця
  • Паровий танк ярмарку Нового Місяця
  • Дирижабль ярмарку Нового Місяця

Обміняйте купони на повітряні кулі, які стануть вірними супутниками в мандрах! Ці чарівні предмети у формі істот можна придбати у продавця повітряних куль Карла Добровися.

  • Лошарик
  • Муршарик
  • Волшарик
  • Повітряна куля ярсмарки Молодика

Спорядження

За призові купони ярмарку Молодика можна придбати і низку декоративних предметів.

Класичні комплекти предметів із підземель

Барума виставляє на продаж повні копії класичних комплектів предметів з підземель. Ці предмети не дають надбавок до характеристик, але ними можна скористатися під час трансмогрифікації. Продаються копії за призові купони ярмарку Молодика (предмети можуть відрізнятися за вартістю).

Предмети для трансмогрифікації

  • Плащ ярмарку Нового Місяця
  • Молот Нового Місяця

Іграшки в обмін на купони

Гелвас Углешлюз готовий обміняти кумедні іграшки та святкові предмети на призові купони ярмарку Молодика. Нехай сувеніри з ярмарку залишаться з вами назавжди!

  • Іскристий поні XL – 150 призових купонів ярмарку Молодика.
  • Гойдалка Нового Місяця – 50 призових купонів ярмарку Нового Місяця.
  • Свисток ярмарку Молодика – 90 призових купонів ярмарку Молодика.

Предмети для професій

На ярмарку Молодика можна знайти масу завдань, що дозволяють підвищити рівень професійних навичок на 5.

Професор Таддеус Палео продає цілий набір рецептів для накресників з доповнення Legion. Рецепт “Техніка: карта Молодика Легіону (рівень 2)” коштує 50 купонів, “Техніка: карта Таро Пророцтва (рівень 2)” – 5 купонів, а “Техніка: карта Таро Пророцтва (рівень 3)” – 35 купонів.

Також у Legion з’явився новий набір карт Молодика, які можна поліпшити за допомогою анігіляту. Накреслювачі зможуть виготовляти ці карти в будь-який момент протягом усього року після купівлі рецептів на ярмарку.

Предметы ярмарки Новолуния

Привезіть додому сувеніри з ярмарку Молодика! Нижче представлено деякі предмети, що можна придбати чи отримати в інший спосіб.

  • Циліндр Молодика
    • Надягніть на голову цей стильний капелюх, щоб збільшити кількість одержуваного досвіду і репутації на 10% на 1 годину. Предмет витрачається під час використання.
  • Чорнильно-чорне зілля
    • Вам коли-небудь було цікаво, чому острів Молодика постійно оповитий темною пеленою? Природу цього чарівного явища вдалося укласти в банку, і тепер чорнильно-чорне зілля дасть вам змогу створити такі самі умови, як на острові, де завгодно.
  • Квітка Нового Місяця
  • “Тигр” Нового Місяця
  • “Меч” Нового Місяця
  • “Сніговий леопард” Нового місяця
  • “Нічний шаблезуб” Нового Місяця
  • “Пума” Нового Місяця
  • “Дракон” Нового Місяця
  • “Грифон” Молодика
  • “Мурлок” Молодика
  • “Ракета” Молодика
  • “Віверна” Нового Місяця
  • Ящик Новолуння
    • Ця ємність на 16 комірок чудово підійде, щоб забрати в ній сувеніри з ярмарку Молодика!

Досягнення

Щойно ви опинитеся на ярмарку, у вас буде можливість отримувати досягнення. Викладіться на повну, і вам дістануться пристойні нагороди.

Умілий командир танка
Уразьте цілі 45 разів протягом одного бою парових танків.
Нагорода: пульт керування танком ярмарку Молодика.

Рід Алісразор
Зберіть 50 палаючих кілець за один політ у “Виклику вогнекрила”.
Нагорода: палаючі крила.

Тріумфальний кільцеметальник
Накиньте 10 кілець на черепашку Молодика протягом однієї гри в метання кілець.
Нагорода: кільцемет ярмарку Молодика.

Гноллам – бій!
Наберіть 45 очок протягом однієї гри в “Гноллобой”.
Нагорода: клепаний нашийник Дробішки.

Досягнення перегонів

Лихач Молодика
Завершіть Круті Перегони на гоночному довгонозі за 11 ударів дзвону.
Нагорода: фіал ковтальника вогню.

Лихач Великих Крутих Перегонів
Завершіть Великі Круті Перегони на гоночному довгонозі за 20 ударів дзвону.
Нагорода: картатий прапор.

Ракетоног: золото
Завершіть Круті Перегони на Ракетонозі за 11 ударів дзвону.
Нагорода: вічний феєрверк ярмарку Молодика.

Великий наїзник Ракетонога: золото
Завершіть Великі Круті Перегони на Ракетонозі за 20 ударів дзвону.
Нагорода: пульт керування гоночним міні-дирижаблем.

Непосида: золото
Завершіть Круті Перегони на Непосиді за 11 ударів дзвону.
Нагорода: покажчик атракціонів.

Великий наїзник Непосиди: золото
Завершіть Великі Круті Перегони на Непосиді за 20 ударів дзвону.
Нагорода: зорень ярмарку Молодика.

Енерготрон: золото
Завершіть Круті Перегони на Енерготроні за 11 ударів дзвону.
Нагорода: погляд Молодика.

Великий наїзник Енерготрону: золото
Завершіть Великі Круті Перегони на Енерготроні за 20 ударів дзвону.
Нагорода: гармата ярмарку Молодика.

PvP

Сутички Молодика

Удача вам благоволить? Як довго ви зможете відтягувати неминуче? Чи вистачить вам сил здолати всіх суперників і забрати головний приз? Ви зможете поборотися за нагороду і почати участь у сутичках опівночі, а потім повторно займати місце серед претендентів з інтервалом у три години (виходячи на поле завжди на початку години). А якщо вас цікавить лише сам процес, то битися на арені можна в будь-який час. У разі перемоги ви зможете отримати завдання “Майстер-боєць арени”, нагородою за виконання якого стане успадкований аксесуар “Чемпіон, що повернувся”.

Битви вихованців

Киньте виклик майстрам битв вихованців на ярмарку Молодика! Здолавши їх, ви зможете отримати Око Молодика та кальмара Вольдемара!

Підходьте, не соромтеся! Новий ярмарок Молодика триватиме з 7 до 13 квітня, а потім знову повернеться в наші краї 5 травня. А тепер уперед, за призами!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version