Протягом тижня близзард неодноразово дражнив гравців представляю в різних тизерах нового персонажа – Відлуння. Нарешті цей персонаж доступний на PTR і настав час подивитися її здібності.

Звичайно не варто забувати головне, що за час тестів персонаж може зазнати неодноразових змін ще до того, як дістанеться Live версії гри. Головне, що варто відзначити, Ехо є персонажем для завдання шкоди, хоча до цього всі теорії були про те, що це буде персонаж підтримки.

Вміння та здібності:

  • Здоров’я – Відлуння не має броні та щитів, у неї 200 хітпоінтів
    Потрійний постріл (ЛКМ) – Відлуння випускає три снаряди в трикутній конфігурації, кожен завдає по 17 збитків (51 шкоди при повному попаданні), в запасі 15 набоїв.
  • Бомби-липучки (ПКМ) – Відлуння випускає чергу з бомб-липучок, які вибухають після невеликої затримки. Випускає 6 бомб за постріл, завдають АОЕ шкоди по 5 збитків за кожну бомбу.
  • Спрямований промінь (Е) — Протягом кількох секунд Відлуння проектує промінь, що завдає значної шкоди цілям, у яких залишилося менше половини здоров’я. Тривалість 2.5 секунди, завдає 50 збитків у звичайних умовах, 200 збитків цілям з рівнем здоров’я менше 50%.
  • Політ (L.Shift) – Відлуння здійснює ривок вперед, після чого може летіти в будь-якому напрямку. Працює приблизно як у Ангела, тільки швидше, що дозволяє персонажу бути мобільнішим у повітрі.
  • Публікація (Q) – На 6 секунд Відлуння копіює ворожого героя і може використовувати його здібності. Під час дублікації у вас підвищується набір ультимейту. Якщо вас уб’ють у вигляді іншого персонажа, ви просто повернетеся в початковий образ.

В цілому Ехо схожа на гібрид Трейсер і Фаррі через високу вертикальну рухливість і потужні вибухові втрати. Публікація явно змінює правила гри, адже досвідчені гравці встигнуть накопичити та використати 1-2 ультимейти за 6 секунд. Залежно від складу ворожої команди та карти це може сильно змінити перебіг гри. Вже можна уявити анти-ехо мету, де вибираються Герої, які погано поєднуються з її здібностями, або братимуться снайпери, щоб нейтралізувати до використання Публікації.

Відлуння вже на PTR і ви можете її випробувати, щоправда, бажаємо удачі знайти когось, хто грає зараз там на інших персонажах. Її косметичні ефекти та скіни ще не показані, але незабаром з’являться і вони.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version