Розробники Overwatch 2 випустили огляд Director’s Take, присвячений прийдешньому оновленню середини сезону 9. Давайте розберемося, що чекає на нас у грі!

Доопрацювання балансу

У цьому сезоні розробники внесли наймасштабніші зміни в гру за останній час. Отримавши відгуки гравців, вони вирішили скорегувати деякі моменти.

Одне з головних нововведень – пасивне вміння для героїв класу “Урон”. Розробники задоволені його впливом на бій, але визнають, що воно може бути надмірно потужним. У наступному оновленні ефективність лікування, що знижується цим умінням, зменшиться з 20% до 15%.

Також патч торкнеться приблизно половини героїв. Мета змін – зробити всіх персонажів життєздатними.

Анонси підсилень

  • Ana (Підтримка): Граната героїні тепер завдає і лікує на 30 здоров’я більше (з 60 до 90). Це має підвищити її виживаність.
  • Lifeweaver (Підтримка): Збільшено максимальний запас зцілення і максимальний час накопичення його вміння.
  • Doomfist (Танк): Ультимейт “Метеорний удар” тепер завдає гарантованої шкоди в центрі зони ураження.
  • Mauga (Танк): Здатність “Серцеве перевантаження” стане більш ефективною – зменшено час дії та відновлення, а також додано відновлення здоров’я.

Новий режим “Подвійні неприємності”

Пізніше в цьому сезоні з’явиться тимчасовий режим “Швидка гра: Зламана” під назвою “Подвійні неприємності”. У ньому гравці зможуть вибирати двох однакових героїв для ролей “Урон” і “Підтримка” (за збереження рольової черги). Це дасть змогу створювати незвичайні комбінації та проявити креативність!

Майбутнє Overwatch 2

Розробники стежать за відгуками гравців і вже планують подальші зміни балансу в сезоні 10. Будемо чекати з нетерпінням!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version