Сьогодні гравці отримали доступ до 3-го розділу пригоди “Викрадення Даларана” в Hearthstone. У новій главі гравцям належить зіграти за нових героїв і захопливі битви.

План такий: 3-й розділ “Викрадення Даларана” – “Вулиці Даларана”

Завдяки допомозі короля Вихлепиха, Хагати та її посіпак вам вдалося пограбувати банк Даларана і випустити на свободу в’язнів Аметистової фортеці. Що ж буде далі?

Ваша мета: вулиці Даларана

Відкрився 3 розділ "Викрадення Даларана" в Hearthstone

Який же план?

Мадам Лазул бачить майбутнє гранично ясно, і ключову роль у виконанні зухвалого плану Ліги ЗЛА належить зіграти посіпакам. Саме наймані помічники занурять місто в хаос, наженуть страху на торговців і городян і забезпечать лиходіям достатньо часу, щоб здійснити найнеймовірнішу крадіжку в історії!

Сутички на жвавих вулицях магічного мегаполісу неодмінно змусять вас битися в обмеженому просторі. На вулицях Даларана повнісінько возів торговців дорогоцінними товарами, тож на кожній зі сторін ігрового поля місця вистачить тільки чотирьом істотам! Використовуйте вільний простір з розумом і постарайтеся отримати перевагу над противником!

“Вулиці Даларана” – третя глава пригоди “Викрадення Даларана”, вихід якої відбудеться 23 травня. Після появи нової глави в грі, її можна буде придбати у складі повного пакета пригоди “Викрадення Даларана” за 1099 р. (1499 р. – для iOS). Крім того, “Вулиці Даларана” і окремі глави, що залишилися, можна купити у внутрішньоігровому магазині всього за 399 руб. (529 руб. – для iOS) або 700 золота.

Почніть пригоду!

Купуйте окремі глави пригоди “Викрадення Даларана” в магазині Battle.net: Придбати!

Щоб відкрити всю пригоду “Викрадення Даларана” або її окремі глави, потрібно:

  • перейти в розділ “Пригоди”;
  • вибрати рівень складності “Викрадення Даларана”;
  • вибрати закриту главу за допомогою стрілок праворуч і ліворуч від карти;
  • клацнути по кнопці “Відкрити” і вибрати один з двох варіантів, а потім слідувати інструкціям, щоб розблокувати один розділ або всю пригоду цілком!

Хто тут хоробрий?

У нагороду за те, що Кризики відверне на себе увагу городян, Лазул обіцяла виконати бажання всіх араккоа і дарувати їм здатність польоту! Тепер пернате диво піде на все і скористається всією своєю силою жерця, щоб допомогти Лізі ЗЛА і знову забезпечити собі панування в небесах.

Якщо маєте намір проникнути в самий центр міста, то розбійник обов’язково стане в пригоді. Лазул пообіцяла піратському капітану-вульпері золоті гори… В обмін на Даларан.

Як і у випадку з іншими антигероями пригоди “Викрадення Даларана”, Кризики і капітану Юдорі доведеться проходити унікальні випробування, щоб відкрити по дві нові сили героя, і перемагати босів заради більшого набору стартових колод.

Сподіваємося, вам сподобався попередній огляд третього розділу пригоди “Викрадення Даларана”, що з’явиться в грі 23 травня 2019 р. Побачимося в Даларані, поплічник!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version