Болота є досить оригінальним місцем у Valheim. У ньому мешкають страшні монстри, потужний бос і знаходяться незвичайні підземелля, де знаходиться багато цінних і значущих предметів. Тут буде написано, як знайти Болото і буде дано докладний опис разом з особливостями.

Розглянемо детально

Торф’яник є похмурим та жахливим місцем. На його території знаходяться драпи і дерева, що згнили. Тут можна зустріти таких страшних монстрів та істот, як:

  • п’явки;
  • драугри;
  • скелети;
  • привиди;
  • суртлінги;
  • згустки;
  • слимаки.

Також там мешкає третій бос під ім’ям Маса Костей. Його можна перемогти, після бою з нього випадають цінні предмети.

Починати пошуки цієї екосистеми розумно за умови, що ви вже одягли свого героя та забезпечили його наймогутнішою зброєю. Заходити туди в поганому екіпіруванні, немає сенсу, тому що Вас відразу вб’ють на самому початку локації.

Якщо Ви добре підготувалися, змогли розправитися з попереднім босом (Давнім), то трясовина стане черговим рівнем для того, щоб розвиватися і просуватися в цій грі.

Що являють собою затонули склепи

Valheim: Як знайти Болота

Гробниці розташовані на болотах і вважаються третім підземеллям у Valheim. Вони є величезною зеленою будівлею, у якої замкнені двері, а поруч розташовуються факела. Щоб відкрити їх, знадобиться болотяний ключ, він випаде з Боса у Темному Лісі.

Згустки живуть у глибині підземель, також там мешкають і драугри. Як запаси з цінностей там знаходяться:

  • древня кора;
  • гриби;
  • отруєні залізні стріли;
  • уривки шкіри;
  • металобрухт (він нагоді для виробництва злитків із заліза);
  • скрині зі здобиччю;
  • різні скарби, які можна продавати та обмінювати.

Якщо Ви плануєте досліджувати затонули склепи, візьміть із собою медовуху, вона чинитиме протидію отруті, яким вражають згустки, що живуть у підземеллі.

Ресурси

Під час проходження по локації, гравцеві потрібно зібрати якнайбільше ресурсів. Це будяко, насіння ріпи, металобрухт, стародавня кора, слиз і деревина.

Слід врахувати, що 90% цінностей перебувають під водою. Щоб їх знайти, потрібно скористатися «Дужкою». Ця річ падає з Маси Костей.

Де розташовуються торфовища

Уточнити, де саме будуть болота, неможливо. Річ у тім, що з конкретного героя світ створюється индивидуально. Щоб не пройти повз локацію в момент подорожі, ми можемо показати на карті, як саме вона виглядає.

На малюнку показано, що є болота. Вони обведені червоним, тоді як біоми – темно-коричневим.

Як використовувати інтерактивну картку

Якщо Ви хочете знати, де саме розташовані болота, можна використовувати картку Valheim. Для цього слід пройти посилання в полі «Seed» та ввести найменування вашого світу. Воно розташоване у меню. Потім варто натиснути на «Go», почекати, поки завантажиться карта. На ній буде видно, де саме розташовуються болота та інші біоми. Крім того, картинка допоможе простежити місце розташування торговців.

Додаткова інформація

Розробники картки відразу попередили про те, що інтерактивна карта поки що працює не завжди ідеально. Особливо на мобільних телефонах та інших гаджетах. Вона може просто не завантажитись. Більше того, при початковому завантаженні картки потрібно подождать. Завантажується вона довго. Проблема може вирішитись, якщо почистити кеш браузера. Грати краще на гарному комп’ютері, на слабких підвісаннях карти можуть траплятися часто. Перед початком гри рекомендується почистити пам’ять пристрою. У цьому випадку кожному гравцеві вдасться насолодитися грою.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version