Головною відмінною особливістю такої популярної на даний момент часу гри, як Valheim, є можливість виготовлення величезної кількості різних обладунків, що відрізняються за своїми характеристиками. Потужна броня надійно захищає навіть від найсильніших монстрів. У пропонованій вашій увазі статей будуть перераховані найкращі обладунки для персонажа, розказано про способи їх виготовлення.

Набір обладунків, зроблених з трольових шкір.

Це найкращий різновид легких обладунків з усіх, які тільки є у грі. Характеристик броні вистачає на те, щоб персонаж міг комфортно почуватися в Лугах і не був оштрафований за перевищення швидкості.

Valheim: Різновиди броні та способи їх виготовлення

Однак, на цьому переваги даного різновиду обладунків не закінчуються. Головна відмінна риса полягає в тому, що вони дають персонажу бонус до скритності, який є особливо корисним, коли відбувається процес збирання різноманітних ресурсів.

Вже за назвою цього різновиду обладунків стає зрозуміло, що для її виготовлення необхідно буде десь роздобути шкуру троля. Якщо в розпорядженні персонажа вже є придатна цибуля, то для отримання її вам навіть не доведеться знищувати найпершого боса. Досить буде лише знайти в так званому Чорному лісі печери, в безпосередній близькості від яких, якраз і живуть необхідні вам істоти. Необхідно відразу відзначити факт того, що їх чисельність у кілька разів менша в порівнянні з чисельністю тих же грейдворфів. Однак, на відміну від грейдфорфів, тролі є набагато помітнішими, тому що мають більші розміри.

Щоб зробити такі обладунки, які включають чотири предмети, потрібні будуть шкури троля в кількості двадцяти п’яти штук і тринадцять фрагментів кісток. Рецепти їх виготовлення будуть доступними одразу після того, як ви їх отримаєте.

Обладунки, виготовлені з бронзи

Цей різновид обладунків не можна назвати кращими в цій грі. Однак, вони захищають персонажа набагато краще в порівнянні з обладунками, які виготовлені зі шкіри троля. Виготовлення цього різновиду обладунків стане можливим відразу ж після того, як буде знищено Ейктюр.

Приступати до виготовлення даного різновиду обладунків рекомендується відразу після того, як буде знищений перший бос у локації Луга. Відразу після цього можна буде зайнятися створенням базової кирки з оленячого рогу. З її допомогою можна буде займатися здобиччю міді, а також олова. Шукати дані різновиду ресурсів необхідно в локації, що зветься Чорний ліс.

Після цього залишиться лише побудувати плавильну піч для того, щоб одержувати з олова та міді бронзу. Для того, щоб зробити цей різновид обладунків, також знадобляться шкури оленя в кількості шести штук і п’ятнадцять злитків з бронзи.

Обладунки, які виготовлені із заліза

Після того, як буде здобуто перемогу над третім босом, у персонажа з’явиться можливість зробити обладунки з такого різновиду матеріалів як залізо. Цей різновид обладунків має практично ті ж характеристики, що і обладунки, які виготовлені з такого різновиду матеріалів як бронза.

Можливість виготовлення даного різновиду обладунків з’явиться автоматично відразу після того, як буде створено перший залізний зливок. Для того щоб виготовити цей різновид обладунків, не потрібно нічого крім самого заліза, а також плавильної печі.

Отримувати залізо найкраще, видобуваючи руду у горах. Однак, в даному випадку необхідно буде дотримуватися обережності. Адже в горах мешкає величезна кількість небезпечних таких монстрів, як големи, вовки, а також дракони.

Для виготовлення цього різновиду обладунків крім безпосередньо самого заліза вимагатимуть також шкури оленя в кількості шести штук і шістдесят злитків із заліза.

Обладунки, які виготовляються з вовчої шкіри

Даний різновид обладунків є найкрасивішим у грі. І разом з цим найкращою, тому що крім того, що істотно збільшує рівень базового захисту персонажа ще й позбавляє його такого негативного ефекту як холод.

Деякі з гравців можуть припустити, що цей різновид обладунків у кілька разів слабший у порівнянні із залізними. Однак, наведені вище параметри вказані без урахування шолома. Це означає, що, якщо надіти на персонажа всі складові набору та на додаток до них ще якийсь шолом, показники захисту будуть збільшені ще в кілька разів.

Для того щоб зробити цей різновид обладунків, знадобляться шкури вовків у кількості шістнадцяти штук, 44 одиниці срібла, чотири вовчі ікла, один ланцюг і трофей, здобутий внаслідок вбивства вовка.

Кожен ресурс, крім ланцюга, можна видобути в горах. Щоб персонаж не змерз під час дослідження біома, необхідно забезпечити його запасами медовухи.

Драконів шолом

Драконів шолом в даній грі є найкращим доповненням до обладунків, які виготовляються із вовчої шкіри. Це зрозуміло за самими характеристиками драконячого шолома:

  • +20 одиниць захисту;
  • 1000 одиниць міцності;
  • 3 кілограми чистої ваги.

Для того, щоб виготовити такий шолом, необхідно буде зібрати трофеї з драконів у кількості двох штук. Необхідно відразу відзначити факт того, що це завдання не з легких.

Пояснюється це головним чином тим, що драконами персонажу завдається величезної шкоди. Для того щоб здобути над ними перемогу, персонажу необхідно мати у своєму розпорядженні гарну цибулю, а також стріли, які мають бути досить потужними.

Крім цього, для виготовлення такого шолома знадобиться 20 одиниць срібла та дві вовчі шкури.

Набір оббитих обладунків

Цей комплект обладунків є найміцнішим, тому що має наступні характеристики:

  • +78 одиниць захисту;
  • -10% швидкості.

Для виготовлення цього броні комплекту зовсім не обов’язково мати у своєму розпорядженні якісь спеціальні ресурси. Лляних ниток, а також заліза буде більш ніж достатньо. Але для виготовлення лляних ниток необхідно буде обзавестися прядкою. Зробити її вдасться після знищення четвертого боса з біома Гори. Якщо у розпорядженні гравця вже є прядка, нитки можна зробити з льону.

Для виготовлення повного боєкомплекту знадобиться таке:

  • 30 одиниць злитків заліза;
  • 55 лляних ниток.
Share.

Comments are closed.

Exit mobile version