Вітаємо всіх мандрівників!

Літо добігає кінця, але в Попільні землях, як і раніше, спекотно. Розробники Valheim продовжують ділитися новими подробицями про прийдешнє оновлення.

Легка броня

Минулого разу розробники показали концепт-арт важкої броні для Попільних земель. Тепер вони представили концепт-арт легкої броні. Це означає, що для нового біома буде три окремі набори обладунків, що дасть змогу гравцям вибрати відповідний стиль гри.

Мешканці Попільних земель

Розробники також розповіли про нових мешканців Попільних земель. Один з них – костерота змія, що мешкає в морях навколо біома. Це грізний супротивник з гострими шипами, тож будьте обережні, коли вирушите в плавання.

Valheim - Попільні землі: нові подробиці

Ще одна нова істота – Обвуглені. Це підкатегорія істот, натхненна грейдворфами з Чорного лісу. Обвуглені являють собою досить велику частину населення Попільних земель.

Руїни

Попільні землі також будуть наповнені різними видами споруд. Розробники показали 3D-модель руїн, які можуть бути знайдені в цьому біомі.

Trial of Tyr

Минулого тижня завершився прийом заявок на пробну версію Trial of Tyr (Випробування Тюра). Розробники подякували всім, хто взяв участь у тестуванні, і повідомили, що деякі гравці пройшли гру у важкому режимі дуже швидко. Скоро будуть оголошені імена переможців.

Розробники Valheim продовжують ділитися новими подробицями про прийдешнє оновлення. Попільні землі обіцяють стати цікавим і різноманітним біомом з новими ворогами, обладунками та спорудами.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version