Привіт, ті, хто вижив!

Команда розробників RUST підготувала для вас величезний сюрприз, який виходить просто зараз! Давайте ж скоріше зануримося в деталі!

Повітряний арсенал:

Атакувальний вертоліт: Підкорювачі небес, радійте! Тепер у таборі бандитів можна придбати грізний гелікоптер із кулеметом і ракетними установками. Пілот і стрілець можуть сіяти хаос на полі бою, а пасажири в потрібний момент відстрілюватися приголомшливими ракетами, захищаючись від настирливих зенітників.

RUST Велике оновлення: Нові вертушки, ракети, парашути та багато іншого!

Зенітна ракета: Але проти вертольотів тепер є потужна зброя – зенітна ракета. Наводьтеся на ціль, дочекайтеся захоплення і випускайте ракету. Але пілоти, не впадайте у відчай! У вас є цілий арсенал засобів: маневри, пастки і навіть можливість скидати свої власні оглушливі ракети.

Ширяють і падають:

Парашут: Більше падіння з обривів не страшні! Новий парашут дасть вам змогу елегантно спускатися з небес, плануючи над лісами та полями. Не забудьте, що під час польоту ви можете керувати собою, нахиляючись вперед для прискорення і назад для гальмування. До речі, парашут можна складати і використовувати знову!

Броньована повітряна куля: Любителям повітряних подорожей теж дістався приємний бонус – броньована обшивка для повітряної кулі. Тепер вона витримає навіть град куль і забезпечить вам додатковий захист від ворожих поглядів.

Далі – більше:

Глобальна мережа баз: Світ RUST стане ще більш живим і небезпечним! Тепер ви зможете бачити ворожі бази та зенітні установки на відстані до 1500 метрів. Будьте уважні, плануйте свої атаки і не потрапляйте в засідку!

Стійки для зброї: Наведіть порядок у своєму арсеналі! Нові стійки для зброї дозволять вам зручно розмістити улюблені гармати, ножі та інструменти на стіні або на підлозі. Тепер усе завжди буде під рукою!

І багато іншого: Крім усього перерахованого, оновлення містить безліч інших поліпшень і виправлень помилок. Оновлено графіку нафтових вишок і кар’єра, знижено витрату палива повітряної кулі, поліпшено інтерфейс вивчення креслень і багато іншого!

Не забувайте:

Нові функції можна відключити в налаштуваннях, якщо ваш комп’ютер не надто потужний.
Мінімальні системні вимоги RUST тепер включають Windows 10 або пізнішу версію.

Як вам таке оновлення, ті, хто вижив? Діліться своїми враженнями в коментарях!

P.S. Не забудьте перевірити магазин предметів RUST – там на вас чекають нові скіни та цікаві штуки!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version