Вчора, розробники під час BlizzCon 2019 поділилися змінами процесу прокачування в World of Warcraft: Shadowlands. Масові чутки про скорочення рівнів виявилися правдивими і можливість гойдатися без обмежень де завгодно – була реалізована.

Повний анонс зі слів розробників:

Зміни процесу розвитку персонажів

Процес розвитку персонажа в World of Warcraft: Shadowlands стане більш плавним і зручним. World of Warcraft продовжує зростати, і нам хотілося б знайти спосіб поліпшити ігровий процес під час розвитку персонажів. Минулими роками ми вирішили прискорити процес розвитку, однак заради цього довелося пожертвувати тим, що гравці позбавлялися повноцінного досвіду, переростаючи вміст локації та не помічаючи розвиток сюжету.

Для нас було важливо повернутися в ті часи, коли кожен рівень був значущим. Це означає, що під час переходу з одного рівня на інший ви отримуєте щось нове, наприклад здатність, доступ до підземелля, можливість користуватися засобами пересування або новий рядок талантів.

Нам також хочеться оновити ігровий досвід і новачків, щоб показати все найкраще, що може запропонувати World of Warcraft. Нові гравці починатимуть свої пригоди з абсолютно нового вступного досвіду на 1-10 рівнях. Потім гравці зможуть розвиватися на 10-50 рівнях у Battle for Azeroth або будь-якому іншому доповненні, яке їм хотілося б дослідити, від початку і до самого кінця. Потім нарешті, вони доберуться до Shadowlands, де розвинуться з 50-60. Загалом це означає, що процес розвитку прискориться і, готуючись до подорожі Землями Тіней, гравці зможуть ознайомитися з повним сюжетом доповнення.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version