Rextroy повернувся з новим креативним подвигом у грі – цього разу він зібрав армію із 300 стражників Кул-Тіраса, щоб кришити гравців Орди.

У нього вдалося зібрати стільки стражників, водячи за собою ворожих Стародавніх Захисників навколо Фортеці Праудмур. Ці NPC не втрачають своє здоров’я, перебуваючи в бою, через особливу механіку, яка описана у відеоогляді, тому він міг продовжувати атакувати їх, щоб привернути увагу сотень стражників. У відео видно, як армія стражників Кул-Тіраса лютує, змітаючи на своєму шляху гравців Орди, що нічого не підозрюють.

Крім цього розважального відео, також примітно, що Rextroy знаходить багато різноманітних способів творчо грати в гру. За останні кілька тижнів він самостійно вбивав босів Ні’алоти, знайшов комбо для знищення гравців з одного удару, підняв систему скалірування у PvP до її меж. Ми з нетерпінням чекаємо, яка пригода буде наступною!

Rextroy також анонсував у коментарях до відео, що планує частіше вести свій канал twitch.tv/rextroy, що звучить як чудовий спосіб стежити за його поточними проектами перед виходом повного відео.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version