У світі вічної війни, Малдраксусе, має рацію той, хто сильніший — якою б ця сила не була. Тут зародилося мистецтво некромантії: маги, які підкорили собі смерть, створюють собі могутні безсмертні армії з полчищ зухвалих духів.

Ласкаво просимо до Малдраксуса

У Темних Землях запанував хаос. Війна кірій з відступниками в самому розпалі, і в цей час до Бастіону несподівано вторглася ще одна армія — войовничі малдраксійці, боргом яких було захищати нескінченні світи Темних Земель. Архонт ковенанта кірій доручила вам особливе завдання: вирушити до Малдраксуса, знайти командира цієї армії і вимагати від нього пояснень.

Але незабаром стає ясно, що не все спокійне в царстві некролордів. Два з п’яти правлячих будинків зруйновані, а їхній спільний ватажок, Прімас, кудись зник. Три будинки, що залишилися, з головою поринули в безладну і жорстоку боротьбу, прагнучи будь-що захопити престол Примаса — адже той, хто править цією древньою цитаделлю, править і арміями Темних Земель.

Прімас був неперевершеним генієм стратегії та тактики, і рівних йому на полі битви практично не існувало. Залишивши свій неприступний притулок, він залишив загадкові повідомлення та пророцтва, що свідчать про пришестя того, хто втілить у собі міць Малдраксуса і не дозволить цьому світу знищити себе.

Частина неживих солдатів Малдраксуса гартувалася в горнілі вічної війни.

У той час як інші створювалися з тіл, захоплених як трофеї.

Мешканці Малдраксуса

Познайомтеся з мешканцями Малдраксусу.

Поганіща

Тіла всіх убитих відправляють до будинку Кадаврів, де з найякісніших шматків плоті та кісток майстерно збирають нові створіння. Тіла таких жвавих чудовиськ — щось більше, ніж сума їхніх колись окремих частин: завдяки цим тілам їхнє існування знову набуває сенсу.

Гладіатори

Наймогутніші воїни та захисники вступають у дім Вибраних та стають гладіаторами. Ці неперевершені знавці тактики невтомно тренуються поводженню з всілякою рунічною зброєю; їм невідома поразка у бою.

Лічі

Вивчаючі мистецтво магії в будинку Ритуалів личі – злокозненные скелети-заклинатели, які за допомогою аніми підсилюють свої могутні чари.

Залишки Будинку Чуми

Після знищення будинку Чуми побічні результати найбільш огидних дослідів, що проводилися там, ожили, перетворившись на істот, що нині безцільно бродять по рівнинах і ущелинах Малдраксуса.

Поганя з гниючою душею

Дурнів, що нерозумно проникли в Малдраксус, паралізує жах від одного лише виду цих величезних чудовиськ. Ці могутні варти — незліченні полчища загиблих воїнів. Сама земля тремтить під їхніми ногами, коли вони обходять дозором околиці.

Аранаккі

Колись аранакки служили чудовими вбивцями і розвідниками нині загиблого будинку Око, але тепер, втративши господарів, вони стали простими кочівниками. Хоч їхній некрополь зруйнований, вони змогли зберегти своє почуття мети і за гідну плату готові поділитися таємницями, вихопленими ними із заплутаної павутини істини.

Це лише небагато з істот, які зустрінуться вам у Малдраксусі. Не втрачайте пильності під час своїх пригод – у цьому світі ви можете зустріти давно померлих героїв Азерота.

КОВЕНАНТ НЕКРОЛОРДІВ

Досягши максимального рівня та дослідивши всі перші чотири зони, гравці зможуть дати клятву одному з ковенантів — наприклад, некролордам. Кожен ковенант наділяє своїх захисників особливими здібностями, а також відкриває доступ до декоративних нагород та додаткових умінь у міру проходження кампанії ковенанта (сюжет якої залежить від фракції персонажа). Ця спілка також дозволить персонажу увійти до святилища ковенанта — місце, відкрите лише тим, хто уклав договір із його правителями.

Сила некролордів

Приєднавшись до ковенанту некролордів, ви отримаєте дві унікальні здібності: одну класову здатність, яку можна використовувати в бою, а також одну відмінну здатність, яку мають усі члени ковенанта.

Ось відмінна здатність, якій некролорди наділять своїх героїв:

Скульптор плоті: ви створюєте щит із плоті та кісток, що поглинає шкоду у розмірі певної частини вашого максимального запасу здоров’я. Ви створите сильніший щит, якщо під час використання здібності стоятимете поруч із поваленим ворогом.

Зв’язок душ

Ви зможете зробити стародавній ритуал і зв’язати свою душу з душею одного з наймогутніших членів того ковенанта, до якого вирішите приєднатися. Зробивши це, ваш персонаж оволодіє їх силою та отримає доступ до потужних позитивних ефектів. З часом ви зможете відкривати нові рівні сили і навіть змінювати свого партнера по зв’язку душ згідно обраної стратегії.

Нагороди ковенанта некролордів

За ваші заслуги перед ковенантом некролордів ви отримаєте в нагороду кілька косметичних предметів, у тому числі засіб пересування, вихованця, набір броні, викованої некролордами, та прикраси для спини, завдяки яким ви заслужите повагу нових союзників.

Одягніться в обладунки

Одягніться в броню, викувану спеціально для вас у кузнях Малдраксуса.

На зображенні: тканинні (ліворуч), латні (у центрі) та шкіряні (праворуч) обладунки.

Нижче йде інформація про підземелля «Чумні каскади» та сюжет гри — обережно, спойлери!

Будинок Чуми колись був частиною безсмертних армій Малдраксуса, і його прихильники обрушували смертельну чуму та неймовірні страждання на ворогів Темних Земель. Внаслідок не такого вже й випадкового руйнування цього будинку знайшлося безліч охочих заволодіти його згубними таємницями… але виявилося, що таємниці заволоділи ними.

Рівні складності: звичайний, героїчний, епохальний

Рівень: 50+ (одне з чотирьох підземель для персонажів, які не досягли максимального рівня*)

Склізгл

Можливо, природа моря та слизу, що вирвалися на волю після падіння будинку Чуми, так і залишиться загадкою для всіх. Ожившая маса плоті, що розкладається, відома як Склізгл, люто охороняє руїни, щоб ніхто не заволодів найпотужнішим штамом.

Доктор Ікус

Руйнування будинку Чуми і виверження слизу, що послідували за цим, не заважають геніальному, як він сам стверджує, доктору Ікусу продовжувати свої шалені експерименти.

Домина Отруєний Клинок

Дому Отруєний Клинок вважає, що Чумні каскади приховують те, що дозволить їй помститися за загибель будинку Око. І ніхто, навіть її колишні союзники, не завадить їй заволодіти зброєю у цих руїнах.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version