Ця історія почалася тоді, коли розробники Blizzard подарували гравцям велике підземне місто. У цьому унікальному місці, що славиться незліченною кількістю золота й унікальних речей, царювало хиже божество Хаккар. Тепер кривавий Бог мріє повернути часи своєї колишньої могутності, коли він правив імперією Гурубаші і всі бої на арені Гурубаші служили його владі… І дуже скоро його ім’я гримітиме всюди, адже прокляття Хаккара набирає обертів.

Кровавый бог Хаккар!

Розробники запустили святкову подію, приручену до Місячного Нового року. Оновлення 13.2 в Hearthstone успішно встановлено і підготовку клієнта гри до Сезону Растахана завершено. Уже в грі – сорочка зі знаком Прокляття Хаккара, нерфи та інше. І тепер у віртуальному світі вибухнула справжня чума!

Вступивши в сутичку з проклятим гравцем (а таких щасливчиків ви можете легко впізнати по сорочці зі Знаком Хаккора), прокляття (а разом з ним і всі його можливості і сила) передасться вам. колекції з’явиться ця сорочка. Коли ви воюєте проти інших гравців, ви також передаєте їм прокляття Хаккара. Бувалі гравці застерігають від натискання на “Здатися” під час битви проти такого супротивника, якщо ви хочете отримати нову сорочку для карти у свій акаунт.

Епідемія почала поширюватися серед гравців з неабиякою швидкістю, і скоро охопить усіх до єдиного. Наскільки швидко відбудеться – залежить від кожного гравця. Встигніть заразити всіх у таверні та виходьте на новий рівень! Залишається тільки забрати свою нову яскраву сорочку для карт і стати непереможним у HearthStone.

Сорочка “Знак Хаккара”

Сезон Растахана оголошується відкритим!

Новий патч, встановлений на ігрових серверах, крім нової події, подарував гравцям прокляття Хаккара. Тепер будь-хто може отримати нову барвисту сорочку для своєї картки. Група досвідчених гравців уже почала гру з сорочкою Mark of Hakkar. Зміни торкнулися картки базового набору і “Кобольди і катакомби”.

Святкування в таверні вже йде повним ходом. Кожен, хто зайде в клієнт гри в цей час, зможе скористатися святковими акціями та отримати подарунки. До Нового Місячного Року гравцям стануть доступні спеціальні комплекти карт з таких доповнень, як “Растаханові ігрища”, “Проєкт Бумного дня” і “Відьомський ліс” (на особливих умовах до 13 лютого).

Кожного нового тижня боїв у розпорядження бійців Hearthstone надходитимуть нові колоди карт з останнього доповнення і святилища. Зовсім скоро з’являться нові добірки колод, гайди і мета-звіти.

Завдання “На славу Растахана”

У грі введено нове завдання (повторюване), доступне щосереди. Гравцеві потрібно пройти 3 бійки й отримати доступ до набору карт із “Растаханових ігрищ”.

Битва чемпіонів

Усе готово до довгоочікуваної битви чемпіонів, яка стартує 13 лютого і триватиме до 3 березня. Вона складається з трьох особливих раундів у таверні. Боротьба за звання наймогутнішого і найнеприборканішого лоа Растаханових ігрищ обіцяє бути бурхливою і захоплюючою. Ще б пак, адже гравці отримують стільки нових можливостей:

  • Отримати славу лоа (та й комплекти карт не будуть зайвими).
  • У тих, хто входить у гру під час цієї події, з’являється шанс завоювати рідкісну карту Піротехнік.
  • Крім золотої карти, ви можете отримати запас золота і чарівницького пилу, якщо успішно виконаєте святкові завдання.

Успехов!

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version