У новому оновленні 13.2 для всіма так улюбленої гри Hearthstone розробники усунули більшість неполадок, які раніше виникали в користувачів мобільної версії гри, внесли зміни в ігровий баланс hearthstone і поміняли характеристики кількох карт, для поціновувачів дизайну обкладинок ігрових карт додали два нових дизайни.

Внесені зміни в гру та ігровий процес:

  • зайшовши в гру після встановлення цього оновлення і почавши її, ви зможете отримати нову, золоту карту “Піротехнік” до своєї колекції. Її ви зможете використовувати з ігровим персонажем “Мисливець”, створивши на його основі колоду з цією картою. Використовуючи карту, всього за дві мани, ви отримуєте на ранній стадії гри персонажа з можливістю завдати 2 одиниці шкоди і маєте 1 одиницю життя. Також, використавши цю карту, ви отримуєте можливість дати своєму механізму, якщо він є у вашій колоді, дати 1 одиницю шкоди і 1 одиницю здоров’я, а якщо він має “Передсмертний хрип”, то він спрацьовує.
  • ви отримуєте можливість виконувати святкові завдання в певний період часу і за це отримувати одночасно і золото, і чарівницький пил. Так, виконавши лише кілька завдань, ви зможете значно примножити свій золотий капітал і запаси чаклунського пилу, а згодом крафтити нові карти для своїх колод і швидше відкривати нові блоки з пригодами та купувати паки з картами.
  • під час святкових днів ви зможете обмінюватися зі своїми супротивниками по бою новими новорічними репліками, які зможуть значно урізноманітнити ваш ігровий процес і додадуть вашому бою новорічної атмосфери.
  • розробники додали в магазин для купівлі комплектів карт новий ігровий пак з картами на обмежений час. Цей пак називається “Пакет Місячного Нового року” і містить у собі 10 комплектів карт доповнення “Проєкт Бумного дня”, 10 комплектів карт доповнення “Растаханові ігрища”, 10 комплектів карт доповнення “Відьомський ліс”. Купивши цей набір ви зможете отримати по 5 карт з одного відкритого комплекту. Придбати цей набір ви зможете в магазині гри, в розділі “Карти” всього за 1099 рублів. Ця пропозиція діятиме до 13 лютого 21:00 години за Московським часом.
  • Пакет Лунного Нового года
  • з 13 лютого до 3 березня ви зможете поборотися за лоа й отримаєте комплекти карт.
  • Розробники додали нову бійку на час святкового періоду, яка оновлюватиметься щосереди протягом трьох тижнів. З кожної такої бійки ви зможете отримати по паку з картами. А також щосереди протягом трьох тижнів вам буде доступне нове завдання, в якому треба протягом тижня здобути три перемоги в бійках, після чого ви отримаєте додатковий пак із картами.

Зміни карт у новому доповненні:

  • карта “Холоднокровність” тепер має вартість у 2 мани замість 1. Раніше ця карта активно використовувалася гравцями в “Хант” колодах на персонажі “Мисливець”. Тепер, із внесенням цього коригування гравцям доведеться переробляти сосав колоди “Хант”.

  • карта “Тотем язика полум’я” тепер має вартість у 3 мани замість 2. Ця карта раніше активно використовувалася в колодах “Шамана” на ранніх стадіях гри, що давало змогу атакувати тотемами на полі бою. Тепер гравцям доведеться значно переробляти структуру своїх колод на Шамані.

  • карта “Рівність” тепер коштує 4 мани замість 2. Цю карту активно використовують у колодах на персонажі “Паладин” як на ранніх стадіях гри, так і на пізніх її етапах, це давало змогу знешкодити більшість ворожих карт, що завдають великої шкоди. Тепер же гравцям доведеться переробити свої колоди з цією картою.

  • карта “Мітка мисливця” тепер коштує 2 мани замість 1. Ця карта раніше активно використовувалася гравцями в “Хант” колодах “Мисливця”. За допомогою неї можна було отримати перевагу як на початку гри, активувавши її на істоту зі здоров’ям вище 3, так і на пізніх її етапах, що допомагало виносити істоти зі здоров’ям до 10. Тепер же любителям “Хант” колод доведеться міняти стратегію гри і склад колод.

  • карта “Оберіг: смарагд” тепер коштує 6 мани замість 5. Ця карта раніше використовувалася в колодах “Мисливця” і допомагала отримати перевагу у вигляді двох істот, всього за 5 мани. Тепер гравцям, які використовували цю карту, потрібно переробити свої колоди і стратегію гри.

Зміни для любителів дизайну карт:

У новому оновленні гравці отримали можливість використовувати два нові дизайни обкладинки карт: “Знак Хаккара” і “Кул-Тірас”.

«Знак Хаккара»
Сорочка “Кул-Тірас”

Зміни внесені в процес гри для поліпшення геймплея:

  • щоб знизити завантаження вашого мобільного пристрою, тепер деякі звукові файли будуть завантажуватися не за замовчуванням. Ви отримаєте завантажувати їх окремо на свій пристрій.
  • для зручності взаємодії з грою на пристроях із малою діагоналлю, тепер карти в руці й індикатор мани зсуваються вбік, коли гравець використовує карти з властивістю “Виберіть ефект”.
  • виправлено баг, що призводив до нестабільності роботи гри, коли гравець намагався відкрити збільшене зображення карти істоти противника під час повернення цієї істоти в руку
  • виправлено баг, що призводив до того, що карти, які створюють копію істоти і роблять її здоров’я рівним певному значенню, активували ефекти, що спрацьовують при отриманні шкоди.

Так, новим оновленням розробники гри усунули безліч багів, які заважали гравцям взаємодіяти з грою, внесли кілька змін у дизайні та балансі гри, що дало гравцям можливість урізноманітнити свій ігровий процес і внести зміни у свої колоди.

 

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version