Сутінковий Арденвельд — це потойбічний світ тим, хто був із природою. У цій обителі переродження підтримує порядок таємничий нічний народ. Дерева сну в цьому вічному лісі вбирають у себе дорогоцінну аніму — субстанцію душі та головний ресурс Темних Земель, необхідний духам природи для переродження.

Коли перебування духів природи у світі смертних добігає кінця, вони повертаються в примарні ліси Арденвельда і починають готуватися до переродження. На жаль, цей квітучий райський куточок сильно постраждав від посухи аніми, що охопила всі Темні Землі. Місцеві рослини почали в’янути, і якщо незабаром нічого не зміниться, цикл переродження може перерватися.

Насамперед вам доведеться знайти Королеву Зими — правительку Арденвельда і лідера ковенанта нічного народу — і передати їй термінове повідомлення.

У глибині Арденвельда нічний народець доглядає дике насіння, всередині якого духи природи набираються сил і чекають пробудження.

ПРОЖИВАЧІ АРДЕНВЕЛЬДА

Познайомтеся із мешканцями Арденвельда.

Піксі

Ці лісові пустуни опікуються дрімаючими духами, користуючись своєю художньою майстерністю та винахідливими хитрощами. Спів піксі здатний вгамувати біль великих духів природи, а їх дивна музика приваблює в пастку дрібних істот, з яких піксі роблять ліки. Образити піксі так само легко, як заслужити їхню довіру, тому дійте обережно.

Воркай

Грозные и бесстрашные воркай служат стражами Арденвельда.

Саме з них здебільшого складається Дике Полювання — загін найкращих захисників Арденвельда, набраний Королевою Зими. Найчастіше діючи від самої Королеви, воркай захищають кордони Арденвельда і відновлюють порядок там, де виникає хаос. Тепер вони змушені виконувати виконання Королеви про те, які гаї продовжать цвісти, а яким судилося загинути.

Сільвари

Вірні, ввічливі та витончені сільвари — вроджені майстри та чарівники. Вони створюють інструменти, осередки та магічні предмети, необхідні існування Арденвельда.

Нещодавно деяким гаям було наказано припинити догляд своїх духів, щоб інші змогли пережити посуху.

Тірненни

Спокійні, терплячі та загадкові навіть для інших мешканців Темних Земель, тирненни воліють не лізти на рожен і не гарячкувати через дрібниці. Ці найстаріші представники двору нічного народу дуже небагатослівні і часто поринають у роздуми. Вони поводяться доброзичливо навіть із чужинцями, якщо ті не загрожують їх гаям.

Хоча роздратувати тирненнов непросто, в бою вони вселяють жах, з швидкістю, що лякає, перетворюючи землю і рослини навколо своїх противників.

Королева Зими

Священний обов’язок правительки Арденвельда, неземної Королеви Зими — підтримувати великий цикл переродження. Завдання її царства – відновлювати загиблих лоа, Диких Богів, давніх та інших духів природи, а потім повертати їх у світ смертних.

Королева тісно пов’язана зі своїми землями: якщо вони процвітають, процвітає вона. Але нещодавно ліси Арденвельда почали чахнути, і Королеві доводиться нелегко. Посуха аніми змусила її вибирати, які гаї врятувати, а які приректи на загибель і втратити з ними дорогоцінних духів природи.

Друсти

Нестача аніми послабила захист Арденвельда, і, скориставшись цією можливістю, древні друсти з кошмарного виміру Фрос перейшли в наступ. Використовуючи спотворене мистецтво друїдизму, вони висмоктують залишки енергії з вмираючих гаїв і набирають сили з кожним загиблим насінням. Ряди друст невеликі, але за допомогою темних ритуалів вони переманюють до себе і жителів Арденвельда.

Сприґгани

Сприггани – це маленькі злісні істоти, що живуть в Арденвельді. Їхнє покликання — сіяти всюди хаос. Деякі з них почули шепотіння смерті Мве’зали і тепер охоче виконують його доручення. Інші не підкоряються нікому: їм не потрібна причина, щоб самозабутньо докучати мешканцям Арденвельда своїми руйнівними паскудствами.

Душі смертних

Крім нічного народу, що закликається лісом піклуватися про духи природи, до Арденвельда потрапляють душі тих смертних, які мали тісний зв’язок з природним циклом. Мисливці, друїди та всі, хто за життя дбав про природу, можуть удостоїтися вічного служіння у цьому лісі. Прибувши до Арденвельда, кожна душа може вибрати собі звірячу подобу, просякнуту місцевою небесною магією.

КОВЕНАНТ НІЧНОГО НАРОДЦЯ

Досягнувши максимального рівня та дослідивши всі чотири перші зони, гравці зможуть присягнути на вірність одному з ковенантів, наприклад, нічному народцю. Кожен ковенант наділяє своїх захисників особливими здібностями, а також відкриває доступ до декоративних нагород та додаткових умінь у міру проходження кампанії ковенанта (сюжет якої залежить від фракції персонажа). Ця спілка також дозволить персонажу увійти до святилища ковенанта — місце, відкрите лише тим, хто уклав договір із його правителями.

Сила нічного народу

Приєднавшись до ковенанта нічного народу, ви отримаєте дві унікальні здібності: класову здатність для використання в бою та відмінну здатність, що дозволяє по-новому взаємодіяти з ігровим світом.

Цю відмінну здатність нічний народ дарує своїм захисникам:

Зовнішність душі: перетворитесь на лисохвоста, щоб підвищити швидкість пересування. Ви можете повторно активувати “Зовнішність душі”, щоб телепортуватися вперед на коротку відстань.

Під час гри ви зможете здобути або заробити інші косметичні види.

У відкритих зонах цей ефект діє порівняно недовго, проте його дія не припиняється у відпочинкових зонах.

Зв’язок душ

Ви зможете зробити стародавній ритуал і зв’язати свою душу з душею одного з наймогутніших членів того ковенанта, до якого вирішите приєднатися. Зробивши це, ваш персонаж оволодіє їх силою та отримає доступ до потужних позитивних ефектів. З часом ви зможете відкривати нові рівні сили і навіть змінювати свого партнера по зв’язку душ згідно обраної стратегії.

Нагороди ковенанта нічного народу

За ваші заслуги перед ковенантом нічного народу ви отримаєте в нагороду кілька косметичних предметів, у тому числі засіб пересування, вихованця, набір обладунків, викуваних нічним народцем, та прикраси для спини, які безсумнівно привернуть увагу мешканців Арденвельда.

Одягніться в обладунки

Одягніться в особливу зброю, викувану в самому серці Арденвельда.

На зображенні: тканинні (ліворуч), латні (у центрі) та шкіряні (праворуч) обладунки.

Обережно, спойлер! Нижче йде інформація про підземелля «Тумани Тірна Скітта» та сюжет гри.

Тумани Тірна Скітта

Хоча посуха аніми викликала загальну паніку, у Тірна Скітті запанувала зловісна тиша. Вирушайте в цей гай і переконайтеся, що з його мешканцями та диким насінням все гаразд.

Рівні складності: звичайний, героїчний, епохальний

Рівень: 50+ (одне з чотирьох підземель для персонажів, які не досягли максимального рівня*)

Інгра Малох

Приречені на існування поза циклом життя і смерті, друсти сподіваються змінити свою долю за допомогою методик Арденвельда, що відроджують. Цей похід привів їх до Тірна Скітт, де Інгра Малох та його послідовники поневолили місцевих жителів за допомогою безбожної магії.

Призовниця Туманів

Захисники Тірна Скітта покладаються не тільки на силу зброї, а й на хитрі хитрощі. Пустотлива Призовниця Туманов використовує чари, щоб збивати з пантелику ворогів. Через вторгнення друст їй самій важко відрізнити ворогів від друзів, тому щоб дістатися до серця Тірна Скітта, вам доведеться зіграти в її гру і розгадати її головоломки.

Тредова

Горми пожирають все поспіль на околицях Арденвельда, відчайдушно намагаючись знайти аніму, але тварюка на ім’я Тред’ова виявила щось інше. В одному з коконів Тірна Скітта вона знайшла Лакалі, лоа знань. Поглинувши силу і мудрість Лоа, Тред’ова захотіла більшого, ніж просто виживання.

*«Тумани Тірна Скітта» – підземелля для п’яти гравців, що знаходиться в Арденвельді.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version