На цьому тижні Diablo Immortal представляє “Trial of the Hordes”, подію, яка дозволяє змагатися один на один з іншим гравцем, щоб отримати винагороди та продвигатися вгору по рангах події. Також є нові деталі про об’єднання серверів, наближаючийся сезон 15 Battle Pass та деякі повертаються події, а також оновлення якості гри та функцій.

Diablo Immortal продовжує балансувати сервери, і цього тижня відбудеться нове об’єднання серверів, що стосується Японії. У японському регіоні 12 серверів об’єднаються в один, щоб зробити населення гравців придатним для подій та змагань, як, наприклад, нова подія цього тижня. Ці об’єднання серверів відбудуться 28 червня. Загальний технічний обслуговування для цього оновлення відбудеться вночі з 27 на 28 червня, а головне оновлення стане доступним в середу, 28 червня.

Повертаються події, включаючи “Hungering Moon” та “Shady Stock”. Також були внесені деякі оновлення функцій, наприклад, для експедиції Корвуса тепер достатньо лише чотирьох гравців, а винагороди стали більшими. Щоденний ліміт побічних квестів також збільшено з 16 до 24.

Основною подією оновлення цього тижня є “Trial of the Hordes”. Ця подія PvP ставить вас у протистояння проти іншого гравця того ж класу. Матчмейкінг є міжсерверним, і кожен з вас матиме свою власну закриту ділянку, де з’являтимуться хвилі демонів. Вбивайте демонів якомога швидше. Кожного разу, коли ви вбиваєте деяких демонів, на бік вашого суперника з’являться ще більше демонів. Матчі мають обмежений час, тому ваше завдання полягає в тому, щоб або переповнити противника зграєю демонів, або мати принаймні більше життя, коли матч закінчується.

Подія PvP "Trial of the Hordes" в Diablo Immortal дозволяє вам вбивати демонів і викликати їх для вашого суперника.

Буде наявна система рейтингів, і по мірі перемог та підвищення рангів ви будете отримувати винагороди, переходити на нові ранги та підніматися в рейтингах. Ця подія також супроводжується щоденними завданнями, які ви можете виконати просто для участі у “Випробуванні Гордості”. Якщо ви зіграєте один матч, ви отримаєте 3000 золота та 20 лома, а за додаткові досягнення, наприклад, перемогу над 1000 монстрів або збір п’яти бойових куль, які можуть випадати з ворогів, яких ви вбиваєте під час виклику, ви отримаєте ще більше нагород.

Цього тижня ми також отримаємо попередній перегляд сезону 15 Battle Pass “Бронзові стражі” з 40 рангами та нагородами. Цей пас стане доступним з 6 липня і триватиме до 3 серпня.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version