Якщо ви хочете потрапити на BlizzCon 2023 цього року в Анагаймі, будьте готові витратити чималу суму. Компанія оголосила про продаж квитків сьогодні, починаючи з 8 липня. І так, загальний вхід коштує 299 доларів.

Дати проведення BlizzCon 2023 були оголошені ще в травні, а очна подія знову відбудеться в листопаді. BlizzCon, що відбудеться 3 та 4 листопада в Анагаймі, штат Каліфорнія, повертається після того, як був відсунутий на другий план COVID-19, а також деякого переосмислення того, яким міг би бути цей захід.

Згідно з повідомленням Blizzard на своєму сайті, компанія сподівається зробити BlizzCon “більш експериментальним, ніж будь-коли”.

Цього року ми прагнемо зробити BlizzCon ще більш експериментальним, ніж будь-коли раніше. Це буде унікальний у своєму роді імерсивний досвід, який перенесе відвідувачів у всесвіти Warcraft, Diablo та Overwatch за допомогою масивних інсталяцій, мистецтва та тематичних просторів, де друзі зможуть поспілкуватися. Незалежно від того, чи ви відпочиваєте в Азероті, чи досліджуєте таємниці темного собору Санктуарію, чи граєте разом з героями Overwatch, чи налаштовуєтесь на гру з дому, ми хочемо, щоб ви відчули, що потрапляєте у всесвіти разом зі своїми друзями, святкуючи та переживаючи те, що ми будуємо далі, а також почули від розробників з усіх куточків Blizzard про їхнє бачення наших ігор, про їхнє ремесло та багато іншого.

Однак, щоб відчути це особисто, це буде коштувати недешево. Вартість квитків на BlizzCon починається від 299 доларів за загальний вхід. Хоча віртуальна трансляція буде безкоштовною – традиційно навіть вона була закрита за платною стіною – вартість особистого входу влетить вам у копієчку, особливо в нашій нинішній інфляційній економіці.

Загальний допуск дає вам ранній доступ до магазину BlizzCon, наплічник BlizzCon та ексклюзивний доступ до ігрових товарів – речей, які ті, хто дивитиметься трансляцію вдома, швидше за все, взагалі не матимуть доступу до них.

Blizzard також анонсувала Portal Pass (свого роду VIP-перепустку), яка дає ще більше переваг для тих, хто прийде на конференцію особисто, але коштуватиме $799.

Квитки на BlizzCon 2023 надійдуть у продаж 8 липня, квитки коштують 0Хоча сам стрім цього року буде безкоштовним для перегляду, Blizzard все ще продає свій звичний віртуальний квиток, який включатиме доступ до раннього доступу до мерчу BlizzCon, внутрішньоігрових товарів та багато іншого. Однак, незважаючи на те, що були оголошені ціни на особистий вхід, ціна на віртуальний квиток не згадується.

Квитки надійдуть у продаж у дві хвилі, починаючи з 8 липня о 10 ранку за тихоокеанським часом через AXS. Друга хвиля стартує 22 липня о 10 ранку за тихоокеанським часом, і буде обмежена двома квитками за одну транзакцію.

Церемонія відкриття BlizzCon 2023 відбудеться на арені BlizzCon Arena, хоча Blizzard вже зазначає, що кількість місць там буде обмежена. В результаті буде проведено випадкове жеребкування, щоб побачити, хто зможе подивитися його наживо в кінотеатрі, а хто буде змушений дивитися його на різних екранах навколо конференц-центру Анахайму.

На BlizzCon 2023 також відбудуться традиційні дискусії, вечір спілкування, благодійний аукціон та багато іншого, а також фінал Чемпіонату світу з Overwatch.

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version