Компанія Blizzard оголосила про те, що збирається нарешті почати випускати свої ігри в сервісі Steam. Першим проєктом у списку стане багатокористувацький шутер від першої особи Overwatch 2. Реліз у магазині відбудеться 10 серпня 2023 року, але вже зараз ви можете ознайомитися зі сторінкою і додати її до списку бажаного.

Steam-версія Overwatch 2 буде підтримувати власні досягнення, а гравці зможуть запрошувати людей у групу прямо через оверлей. Для запуску користувачам необхідно буде зв’язати облікові записи Steam і Battle.net.

“Наша мета в Blizzard – прислухатися до думки гравців і намагатися перевершити їхні очікування у всьому, що ми робимо”, – сказав Майк Ібарра, президент Blizzard Entertainment. “Хоча Battle.net залишається для нас пріоритетом і зараз, і в майбутньому, ми чули, що гравці хочуть мати можливість вибору Steam для деяких наших ігор, починаючи з Overwatch 2 10 серпня. Ми раді співпрацювати з Valve, щоб це сталося”.

“Геймери та розробники тільки виграють від виходу Overwatch 2 у Steam”, – заявив Гейб Ньюелл, президент Valve. “Геймери отримають ще одну платформу, на якій вони зможуть грати в улюблену гру, що використовує можливості Steam, а розробники виграють від того, що талановита команда Blizzard допомагатиме нам розвивати підтримувані можливості та функціональність Overwatch 2”.

Коли з’явиться решта ігор від Blizzard у сервісі Steam, поки невідомо. Можливо, у майбутньому варто очікувати там Diablo IV?

Share.

Comments are closed.

Exit mobile version